ИНЦИДЕНТИ

Петър, помлял 6 коли в Пловдив, отказал тест за дрога и алкохол! Излиза от ареста срещу 5 бона

Петър, помлял 6 коли в Пловдив, отказал тест за дрога и алкохол! Излиза от ареста срещу 5 бона

petar-pomlial-6-koli-trakiia-otkazal-911

 

 

19-годишният пловдивчанин Петър Георгиев, който потроши 6 автомобила в район „Тракия” в понеделник, отказал да бъде изпробван за алкохол и наркотични вещества. Той не дал съгласие за полеви тест, а само за кръвна проба, пише Trafficnews. С патрулка той е бил отведен в дежурна лаборатория. Оказва се, че към този момент все още резултатите не са готови.

 

 

Днес Георгиев е бил освободен от ареста срещу 5000 лева гаранция. Това е станало с постановление на прокуратурата. 19-годишният мъж вече е привлечен като обвиняем по член 270 – противозаконно е пречил на орган на да изпълни задълженията си.

 

 

Водачът на БМВ-то, който помля 6 коли тази сутрин в ЖР „Тракия“ и компанията му, са тръгнали много пияни от клуб „Премиер“ , който се намира на около 500 метра от мястото на произшествието, припомня TrafficNews. Очевидци, които ги видели да се качват в автомобила, са подали сигнал на 112 и полицейски патрул, който бил в непосредствена близост до заведението се опитал да ги спре. Водачът обаче игнорирал стоп- палката и продължил с висока скорост, влизайки към вътрешността на квартала. Той обаче не успял да вземе завоя и се блъснал в паркираните пред блока автомобили.

 

 

 

Ударил е 6 коли, като щетите са сериозни. Шофьорът загубил контрол над колата и беемвето се блъснало в бордюра пред комплекс „Олимпия“. Трима от младежите успели да се измъкнат и побягнали в различни посоки. На място останал само един 19- годишен пътник, който не успял да излезе, тъй като задната врата блокирала и той останал „арестуван“ в купето.

 

 

 

За щастие по това време не е имало пешеходци и няма пострадали. Собствениците на помлените автомобили обаче са възмутени от „коледния подарък“ , който са получили тази сутрин. „Това е недопустимо. Пияни ли са, дрогирани ли са – не знаем. Но от колите ни вече нищо не става. Точно сега – в навечерието на Коледа“ коментира един от собствениците на потрошените коли.

 

 

Инцидентът е станал около 3 часа сутринта. Хората от блоковете в съседство били събудени от силен трясък. Повечето излезли да видят какво става. „Полицията дойде почти веднага и ги подгони. Единият го хванаха на място, защото не успя да излезе от колата. Мисля, че се казва Петър Георгиев. Добре, че е нямало хора, защото можеше да стане по-голяма беля“, коментира Златко Кузов.

 

 

Полицаите са открили документите и телефоните на останалите младежи.  Установен е собственикът на автомобила. Младежът е на 19- години, взел е книжка преди няколко месеца, купил е колата преди 3 дни.

 

Трафик нюз

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024