Uncategorized

Пловдивчанка се омъжи за катаджията, който я спря заради техническа неизправност

Пловдивчанка се омъжи за катаджията, който я спря заради техническа неизправност

 

924361

 

 

„Дай Боже всекиму любов като нашата! Мечтаем да имаме голямо семейство с много деца. Къщата ни да е пълна и да се чува много смях“. Това сподели с усмивка Мария Димитрова от Пловдив, която получи предложение за брак след полицейска проверка в града под тепетата.

 

 

Красивата история на запознанството й със съпруга й Иван – тя има проблем с фара на колата си, а той е пътен полицай. Униформеният я спира, за да й каже за проблема, а първият разговор полага основите на голяма любов. В края на август двамата се женят, а в момента са горди родители на прекрасна дъщеричка.

 

 

„След първото ни виждане започнахме все по-често да се срещаме пред блока, в който живеех тогава. Той беше в компанията на своя колега. Заговорихме се и започнахме да се шегуваме – той Иван, аз Мария, точно като във вицовете. Започнахме да откриваме съвпадения – той Димитров, аз Димитрова, и така след сватбата не ми се наложи да си сменя фамилията. Като истински мъж той направи първата крачка и ме покани да излезем на среща“, разказа тогава пред вестника хубавата Мария.

 

 

„Тази Коледа беше много специална за нас, защото беше първата на нашето дете. Нямахме търпение да дойде, да отворим подаръците и да видим искриците в нейните очи. Затова си казваме, че искаме да имаме още деца, за да е още по-голямо щастието ни“, споделя Димитрова.

 

„След публикацията в „България Днес“ през септември т.г. имахме сълзи в очите. Осъзнахме, че нашето запознанство е по-различно и това е оставило приятно впечатление у хората. И сега продължават да ни се случват хубави неща, които да ни радват. И в делничен, и в празничен ден сме щастливи. Макар че празниците внасят уют в семейството и усмивките са по-широки“, каза още младата дама от Пловдив.

 

 

„Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи. Знам, че каквото му е писано на човек, това ще стане. Но осъзнавам, че има нещо специално в нашата история – от запознаването ни до ден днешен. Пожелавам такава голяма любов на повече хора. И нека вярват, че на всеки му е писано да срещне своя човек“, потвърждава думите си Димитрова. И пожелава на всички хора да са здрави и да изживеят голямата си любов.

 

 

plovdiv24.bg

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023