ОБЩЕСТВО

Татяна Лолова е неузнаваема, съвсем се стопи след смъртта на съпруга си (СНИМКА)

Татяна Лолова е неузнаваема, съвсем се стопи след смъртта на съпруга си (СНИМКА)

tatyana-lolova

 

 

Неузнаваемо слаба е Татяна Лолова, коментират нейни почитатели. Комедийната актриса се е свършила в рамките на най-тежката си година, в която загуби съпруга си и редица свои приятели, пише Ретро БГ.

 

 
Театралната звезда е свалила повече от 20 килограма, като трансформацията ѝ си личи най-вече по лицето ѝ. От характерните ѝ винаги напудрени с руж бузи вече няма и следа, а килограмите Лолова загубила неусетно, покрай тревогите, които я застигнали.

 

 

Припомняме, че на 26 декември – втория ден на Коледа, се навърши 1 година, откакто от този свят отлетя нейната голяма любов – Светослав Светославов – Славето.

 

 

 

Съпругът на актрисата почина внезапно на 85-годишна възраст, а двамата бяха семейство в продължение на цели 56 години. До последно излизаха на разходки хванати за ръка, досущ като прясно влюбени ученици, а Лолова се грижеше за него и в последните му мигове живот.

 

 

 

Сега самата тя имала нужда от помощ, защото трудно се придвижвала с бастуна, особено заради поледиците и снеговете през зимния сезон. Въпреки това настоявала сама да пазарува продукти за хладилника, а за да ѝ носи торбите с покупки, редовно се отзовавал някой от двамата ѝ внуци.

 

Тя посещавала често хранителен хипермаркет в търговски център близо до дома си, но от време на време се отбивала и до магазините за дрехи, най-често привлечена от шапките по манекените от витрините, които са нейна запазена марка и модна слабост.

 

 

 

Въпреки че Лолова е сред родните артисти, които бяха възнаградени с пожизнена пенсия в размер на 700 лева, актрисата все пак пести всяко левче. На празничната трапеза щяла да сложи всичко, което традицията повелява, но тази Коледа щяла да е най-тежката от всичките ѝ досега, защото за първи път нямало да е с любимия си съпруг.

 

Ретро БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024