Uncategorized

Чаровницата, която спасява от смърт с молитви

Чаровницата, която спасява от смърт с молитви


 

640_288984

 

 

Щастливите хора са най-големите нещастници, защото душата им не научава нищо на Земята – а уроците се усвояват чрез болката. Това казва дамата, която умее да вижда аурата на човека.

 

 

Тя е необикновена жена! Огромните й тъмни очи виждат в различни измерения и разгадават за секунди човека, който стои срещу нея. Умее да контролира огромна енергия и чрез нея да изправя на крака болни хора. Терзае се от човешките си слабости, но спасява изгубени души, пише в. Марица.

 

 

За Таня Гюрова всичко започва в началото на живота й. Тя е само на две, когато на мястото на коремчето си вижда планети, които се въртят много бързо в кръг и са обагрени в синьо и зелено. “Беше ме много страх, защото не разбирах какво е”, споделя Таня визуализацията на енергията в себе си. Първото си видение получава на 3 години. ”Помислих го за реалност. Видях жена с дълга до кръста тъмна коса, облечена с бяла нощница с дантели като от средновековието. Тичаше към мен и плачеше силно. Дойде, отвори ръката ми и постави в дланта ми сърчице. После се обърна и си тръгна”, спомня си ясно Таня. Тя разказва на майка си, която също имала дарба – да вижда бъдещето. Тогава жената, вече покойница, осъзнава, че дъщеря й е необикновена като нея, и двете започват да търсят сърчицето в стаята. Не го откриват, но майката купува едно и го дава на малката Таня.

 

 

 

Днес тя е 42-годишна жена. Става известна в последните две години, когато спасява живота на пет души, пред които медицината е безсилна. Убедена е, че когато някой има дарба, му е дадена, за да помага. “Винаги съм виждала лоши неща – катаклизми, смърт. И когато започнах да помагам на хората от разстояние по снимка,

 

 

разбрах защо виждам лошите неща – защото мога да ги променям.”

Първият живот, който спасява, е на 12-годишния Виктор от София. Той се натравя с гъби – с баба му и дядо му объркват печурката с бяла мухоморка. Детето лежи в “Пирогов” в толкова тежко състояние, че докторите казват на бащата да запали свещ и да се моли. Той се обажда на Таня за помощ и тя започва да отправя своите мълчаливи молитви към Свети Архангел Михаил. Прави го няколко пъти, а през цялото време Виктор стиска в ръчичка иконата на светеца по нейно настояване. Ден по-късно опасността за живота му отминава, а след седмица е изписан. Усложнения няма.

 

 

Вторият фрапиращ случай е с 51-годишния Борис Д., отново от София. Постъпва в болница с исхемичен инсулт и множествена склероза. Изписват го в тежко състояние – не може да върви, защото губи равновесие. Обръща се към Таня за помощ и на втория ден след молитвите й се вдига на крака. Сега Борис шофира сам и е напълно самостоятелен.

 

 

 

След намесата на Таня на живота отново се радва и Мариана Г. Откриват <210> злокачествен тумор на щитовидната жлеза и я оперират. Оказва се, че има остатък, за който са назначени процедури, без да гарантират резултат. Отчаяна, жената се обръща към Таня, която го стопява за 2 седмици. По време на нейните молитви от разстояние Мариана работи по 10 часа на ден, което по принцип е невъзможно за състоянието й.

 

 

На чудото, сътворено от Таня, е благодарен и Петър П. от Брестник. Газова бутилка избухва в ръцете му и огънят поразява двата му крака. Не може да върви и сяда в инвалидна количка с дълбоки изгаряния и предстояща операция. Обажда се за помощ на Таня. На следващия ден се чувства много по-добре и се изправя. Лекарите отменят операцията.

 

 

 

 

Иван Г. е петият спасен от огромната лечебна енергия на Таня. Белият му дроб събира гной и лекарите решават да отрежат голяма част от него. Таня обаче отправя молитвите си и седмица по-късно Иван е изписан напълно здрав, без да е опериран.

Молитвите на Таня са безгласни. Тя затваря очи и започва да реди думите в ума си. “Не чета отникъде, влизам в транс и искам информация за дадения човек. Всъщност не се моля, а искам даденият човек да се оправи или нещо да се случи. Така чувствам нещата, защото моят духовен водач е Архангел Михаил, а той е воин.”

 

 

Миналата седмица при Таня идва за помощ 13-годишно момиче, което е с диабет и 5 пъти на ден си бие инсулин. След второто посещение стойностите й влизат в нормите. “Става чудо. Детето казва, че ще се излекува и вярва. Това ми дава смисъл”, споделя Таня.

 

 

 

 

При нея често идват хора, които търсят помощ, но не я разбират и не й вярват. Те не са готови да се променят и затова няма как да им бъде помогнато. “Намерил е пътя до мен и в същото време виждам как не чува. Други искат да знаят бъдещето си, което на мен не ми харесва, защото то не е постоянно и след 2 часа може да е различно”, споделя наблюденията си Таня.

Какво се случва с нея по време на видение?

 

 

“Както си седя спокойно, изведнъж започвам да изпитвам силна болка в горната част на главата и челюстите ми се сковават. Обхваща ме изключително силна енергия, в резултат на което започвам да треперя и получавам сърцебиене. В годините назад ми беше трудно да разбера какво се случва с мен и се паникьосвах. Вече съм се научила да овладявам енергията. В тези моменти виждам бъдещи събития или важна информация за ключови места и случки от миналото. Христо Нанев, биографът на Слава Севрюкова и откривател на феномени, самият той също надарен феномен, ми каза, че е силно впечатлен от дарбите ми, и обясни, че получавам информация чрез силна сурова енергия от различни измерения”, завършва Таня.

Тя й помага да нанизва гривни от полускъпоценни камъни за всеки човек в зависимост от неговите нужди в момента, които зарежда със силна енергия. Работи с осем камъка – драконови вени, седеф, кехлибар, оникс, ахат, планински кристал, жадеит и вулканичен камък.

 

 

Ето какви са душите ни 

Когато седне човек срещу нея, тя веднага вижда душата му. “Повечето хора са лоши и това е много тъжно. Душите им са изгубени, завистливи, злобни и аз не разбирам защо е така. Има хора, които никога не са си задавали въпроса защо са на тази Земя, какво трябва да научат, каква е мисията им. Дните им минават в ходене на работа, пазаруване, почивки и нищо, ама нищо на духовно ниво.”

 

 

Убедена е, че светът трябва да стане по-добър. “Сега е време, в което хората се променят и тръгват към просветлението. Някои имат умения като моите, но цял живот са ги крили от  близките си заради етикетите, обидите и безкрайните въпроси, с които са щели да ги засипят. Няма много хора с дарби в България, както често се твърди. Има силно сензитивни хора, с мощно чувство на емпатия, но без изключителни дарби. И понеже често са обкръжени от материалисти, не могат да говорят с тях за това.”

 

 

Прераждаме се отново и отново

Категорична е, че съществува прераждане – преди да дойдем отново на Земята, сключваме споразумение, знаем какво ще ни се случи предварително и се съгласяваме. Това е опит, от който душата ни има нужда.

“Не мисля, че на Земята има хора, които са дошли за пръв или за последен път. Ако са тук за последно, са големи щастливци, защото всичко са научили и душата им е толкова съвършена, че повече няма да се прероди и ще стане едно с Бог. Аз самата хиляди години назад стоя една и съща и не си уча уроците – на търпение, на смирение. И получавам шамар след шамар, влизайки постоянно в кармични връзки с едни и същи хора.

А сме дошли на Земята, за да се учим. Щастливите хора, тези, които имат всичко, за мен са най-големите нещастници. Душите им са в почивка и те не учат уроци, които се усвояват чрез болката. Тези души не научават нищо. Житейските шамари ни се случват, за да може по-бързо да се променим. Лошите неща всъщност не са лоши – защото душите ни се променят само ако са разтърсени.”

 

 

За починалите, които всъщност са сред нас

Таня общува с мъртвите – вижда ги в образа, в който са били живи. Не изпитва страх. Споделя разбирането, че не трябва да погребваме мъртъвците, защото така оскверняваме земята с човешки кости. Смята, че когато кремираме тялото, душата излиза веднага и е спокойна. “Ние не сме тела с души, ние сме души, затворени в тела – идваме на Земята, учим си уроците и си тръгваме”, убедена е Таня.

 

 

И не може да си представи как останалите хора вярват, че когато някой почине, го няма повече. “Те идват и ни дават знаци – премигване на светлина, почукване. Когато майка ми си сложи ръката на рамото ми, аз усещам аромата на кожата й. Трябва да се научим да приемаме различното – това е много важно!”, допълва тя.

Телефонът за връзка с Таня Гюрова е 0887 63 58 17.

 

 

Отец Михаил Иванов: Тя е истинско Божие чудо!

Отец Михаил Иванов от видинското село Покрайна е известен с молитвите си, които лекуват. Страдащи от цялата страна се събират в храма при него, след което страшните им диагнози изчезват. Той се запознава с Таня преди 2 години по време на семинар за безмълвната молитва, който води в Пловдив.  

 

 

Таня е истинско Божие чудо, тя е нещо изключително! Родена е с талант, който не може да се опише дори като феномен. Най-вярно е да се каже, че тя е чудо. Може да я наречем роден чудотворец. Тя вижда напред в бъдещето, назад в миналото, лекува хора с молитва. Нищо от това не е изучавала, тя е дар от Бога за хората. Нещо изумително!

Неведнъж пред очите ми е спасявала човешки живот. Освен това получава видения за бъдещи събития в България и света – катаклизми, земетресения.

Ако се върнем в историята назад, виждаме, че всички царе и управници винаги са имали до себе си силни пророци, до които са се допитвали. До тях винаги е имало по някой мистичен човек. В днешно време е добре управниците, които трябва да вземат важни решения, да се допитват до нея или до хора като нея. Времената са се променили, но хората не са. Съвет от човек, който може да види различните варианти на бъдещето, защото то е променяемо, би бил много полезен. Така управниците биха проявили и разум, и мъдрост.

Дори църквата да отрича този тип хора, не може да отрече самия човек – той съществува, а дарбите и помощта му са факт. И може да са ни полезни. И вместо отхвърлени, да са уважавани.

Ако животът ми е в опасност, аз бих й го доверил!

Писателят Христо Нанев: Контактува с висши сили от светлия духовен свят

Христо Нанев е изследовател на човешките прераждания, кармата и регресията. Автор на книги за Слава Севрюкова, Дядо Влайчо и Любомир Лулчев.

Таня Гюрова контактува с висши сили от светлия духовен свят, от които черпи информация. Добър човек е и приема присърце болките на хората, които много изстрадва. Това е голямата мъка на предсказателите – знам го и от Слава Севрюкова, която лично познавах, и от Ванга.

Таня е млад феномен в развитие и й предстои да върви уверено напред, където има много перспективи. Когато Господ дава дарба, изпраща и големи изпитания. Затова е много важно да съхрани себе си, защото човешката болка мори. Когато се отдадеш на страданието на хората, няма как и ти да не страдаш, защото дарбата е висша благородна обреченост.

Аз лично съм насочвал хора към Таня и те са оставали много доволни от получената помощ.

Лечителят Иван Гарабитов: Има силен стремеж да помага на хората

Иван Гарабитов е бивш треньор по борба, разработил методика за постигане на физическо и емоционално равновесие.

Познавам Таня от дете, нейният баща беше мой състезател. С нея медитираме заедно, за да може да се освободи от негативната енергия, която натрупва по време на работата си.

Насочвал съм хора към нея, които са търсили преди това неуспешно помощ на много други места и само тя им е помагала. Казвала им е какво да направят и са разрешавали проблемите си. Споделяли са, че са много доволни от нея.

У Таня има силен стремеж да помага на хората и го прави. А се знае, че когато помагаш духовно, тогава помагаш стократно

 

Марица

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023