105 милиона лева са откраднали ГЕРБ, само от ВиК-Перник от 2014 г. досега! (Документ)

Spread the love

 

ss

 

 

Документ от министерството на екологията разкрива, че правителствата на Борисов са дали безвъзмездна помощ на „ВИК – Перник“.

 

 

 

105 милиона лева от 2014 година досега, интересно е, че финансовата помощ е безвъзмездна по програмата за опазване на околната среда и водите на България.

 

 

Сега естествено трябва да си зададем въпроса: Кой открадна тези 105 милиона лева и защо все още няма арестувани в нито едно министерство в България, заради водната криза в град Перник.

 

 

Лиляна Павлова, Николай Нанков, Нено Димов, Бойко Борисов, Емил Караниколов и всички техни заместници трябва да дадат отговор, къде са парите, които са отпуснали на ВИК-Перник, защото документите ясно показват, че тези пари са усвоени!

 

 

 

Пардон в случая явно откраднати! Но както знаем на Борисов всички други са му виновни, дори вече си мислел, че покрай новата криза в България му готвели метеж и преврат.

 

 

 

Вместо да се замисли, дали пък този път някой някъде не му готви арест, с който да зарадва всички българи, онези 82% които мразят абсолютно безплатно Герб, но пък за сметка на това не вярват и на никоя друга политическа сила в България.

 

 

 

Източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com