Здраве

Гинеколожка от „Пирогов“ извърши нещо ужасно с млада жена

Гинеколожка от „Пирогов“ извърши нещо ужасно с млада жена

377587a79afdecf9a966968549e244ea371a5d47

 

 

 

Млада жена от София изживява истински кошмар, когато попада при лекар – гинеколог в „Пирогов“. Тя отива с обикновени оплаквания, но научава, че има сериозно заболяване и оттам се започва ходене по мъките. 

 

 

 

За да преживее целия кошмар, причинен от гинеколожката, жената минава през няколко специалиста, от които разбира, че всъщност не е болна.

 

 

Оказва се, обаче, че въпросната гинеколожка е източвала и здравната каса. Младата жена научава за това специално, когато използва новата платформа и вижда през интернет досието си. От него става ясно, че уж е била оперирана.

 

Ето и разказа на самата потърпевша, публикуван във Фейсбук:

 

 

„Искам да предупредя за лекарка, от която съм изпатила жестоко и не бях на себе си няколко месеца, след като ме излъга безочливо, че имам заболяване. Тази жена лъже и източва здравната каса. Минало е време, но като се сетя още ме боли. Това е д-р Евелина Желязкова от „Пирогов“.

 

 

 

Тя е престъпник, защото убеждава клиентите си, че са болни с единствената цел да ги ограби. Пазете се! Тази извадка от здравното ми досие е доказателство за източване на касата, аз такава интервенция не съм имала. След нея съм ходила при още трима специалиста, за единия чаках половин година за час и похарчих няма да казвам колко пари.

 

 

 

 

Слава богу нищо от това, което Евелина Желязкова твърдеше не се оказа вярно! Внимавайте да не попаднете при нея, ще ви вземе и здравето, и парите!!!“

Оказва се, че и други млади жени са били потърпевши от прегледа при въпросната д-р Желязкова. Те описват случилото се в различни форуми с надеждата да предупредят други да не се доверяват на лекарката.

 

 

 

Ето и няколко от техните разкази, които са наистина страховити:

„Откриха ми сериозен проблем и аз започнах да търся добър лекар и така попаднах на нея. Отношението й към мен беше като към 20 лева. Държеше се доста грубо и самонадеяно. За преглед ми взе 120 лв. но явно и се видяха малко и започна да ме размотава за да може да ми вземе още пари.“

 

 

„Веднъж отидох при нея и тя ми откри хламидия. Имам постоянен партньор и съм моногамна, настана революция вкъщи, защото единствено от него можеше да е заразавянето.

 

 

Предписа ми най-силните и стари български антибиотици, които впоследствие разбрах, че са вече почти неизползваеми при съвременното разнообразие от лекарства. Започнах лечение и развих много силни гъбички. На третия ден от лечението излязоха резултатите на приятеля ми и бяха отрицателни!

 

 

 

Не можех да повярвам, какво се случи. Разгледах си изследванията – от коя лаборатория са правени и чак тогава забелязах, че резултатите ми са написани на бележка за медицинска бележка, без име на лаборатория и само с печата на д-р Желязкова.“

 

 

 

„Здравейте, момичета! И аз искам да изкажа потреса си от тази „докторка“. Моят случай е следният: Преди 2 години отидох по спешност в „Пирогов“ с адски болки в яйчниците. Попаднах на д-р Желязкова.

 

Седнах на магарето,обясних й, че правим опити за бебе, обясних й къде ме боли, кога е започнало да ме боли и т.н. (между другото омъжена съм и съпругът ми е единственият ми партньор), при което тя просто ме погледна и каза:

 

 

 

„Ти кой знае колко партньора имаш,освен това тука виждам поликистозни яйчници,така че не се надявай да имаш деца, но ако решиш все пак можеш да дойдеш в частния ми кабинет и там може би ще оправим нещата!!!“  Повярвайте ми,след това,което чух,избухнах в плач, облякох се и изхвърчах от кабинета! Моля всички момичета, жени, бъдещи и настоящи майки никога и по никакъв повод да не ходят при нея!“

 

 

БЛИЦ опита да се свърже и с д-р Желязкова, за да потърси и нейната гледна точка, но за съжаление без успех.

 

Блиц

loading...
Здраве

More in Здраве

53-1a_8862697306259317546_big

Проф. Байкова назова българските храни, които не допускат К-19 в тялото и обясни защо е така

ноември 6, 2020
1225-virusa-24-chasa-sofiia-zdravo-152

Паднахме под 4000 случаи новозаразени, отчетен е рекорд при излекуваните – 762-ма за денонощие

ноември 6, 2020
money_covid_pixabay

Безплатен PCR с направление от джипи – само пред умирачка при доказани 5 симптома на COVID-19

ноември 5, 2020
phpdg8jou_800x_

Броят на заразените расте – втори ден с над 4000, починали са 54 души за последните 24 часа

ноември 5, 2020
12f05a0470b44a790a866bb16378e6e3

Ето го протокола на д-р Ботев за домашно лечение на COVID-19 – следвайте тази схема

ноември 4, 2020
1689f3b15c6244c8b929759b5d7e9edb

Симидчиев: Гори COVID-пожар, в момента грип няма! Искам да призова всички с леки оплаквания – не излизайте!

ноември 4, 2020