Криминално

Дъно: Ето я банковата служителка, която фалшифицира документи и окраде онкоболно момче! СНИМКИ

Дъно: Ето я банковата служителка, която фалшифицира документи и окраде онкоболно момче! СНИМКИ

 

eto-ia-bankovata-sluzhitelka-okrala-682

 

Лицата на измамниците трябва да се показват. Затова днес ще ви запознаем с Виолета Станева – не знаем дали да я наречем човек, която на гърба на болните получава облага. Позволи си да краде, но парите нямат значение, тя краде от душата на едно дете, което в момента със зъби и нокти се бори за своя живот. Каквото и да напишем за нея, ще е малко. Ако случайно е в листата с вашите приятели, е време да се отървете от нея, това не е първото й престъпление.

 

 

Този текст се появи в една от социалните мрежи. Честно казано, малко го поорязахме и цензурирахме. И без това е достатъчно ясен – Виолета Станева, това младо момиче, което се оказа банкова служителка, всъщност е крадла. От най-гнусните…

 

927e38901c0

 

Ето я и историята, разказана по NOVA:

Банковата служителка е спипана в измама. Жената фалшифицирала платежни документи, но не какви да е, а към сметка, в която се събирали пари за животоспасяващо лечение на онкоболно момчe.

 

 

Парите даряват за лечението на Димитър. В края на миналата година, в благотворителния базар в помощ на Митко се включила и Виолета Станева. Тя взела стоки, от чиято продажба е трябвало да бъдат събрани хиляди левове. Пари по сметката на момчето, обаче, не превела. Близките на Митко разбрали случайно, че документите, които им показва, са фалшиви.

 

 

„Хората са изпращали стоките, а нищо не е постъпвало по сметката на Димитър. Аз бях потресена! Искам да й кажа да дойде само до тук, да види децата и само за 5 дни да я включа на химиотерапия. Не съм човек, който кълне, то си има Господ“, каза майката на Димитър Станимира Славова.

 

Измамницата успявала да заблуди всички, защото слагала истински печат на фалшивите платежни, собственоръчно написани от нея. Така, само на доверие, различни хора й изпращали всякакви стоки разчитайки, че ще преведе парите за тях за лечението на Митко. Това обаче не се случило, а вместо това още преди празниците измамницата Виолета Станева се развихрила – избирала най-скъпите вещи от базара.

Казва, че се разкайва.

 

„Да кажа, че съм силно възмутен! Как може да си позволява да краде средства от хора с онколечение? Средствата са за животоспасяващи лекарства“, споделя болното момче Димитър.

Междувременно, Виолета върна вещите, които е взела, а до дни те отново ще бъдат дадени за продажба благотворително: „Ето виждате – парфюми, злато, все скъпи неща си е избирала“, добави Даниела Йорданова, администратор на благотворителния базар.

След справка дали всичко е върнато, от банката са готови да заплатят остатъка.

 

Глас БГ

loading...
0
Криминално

More in Криминално

07e8d7e16e72178682193561cee37204

Жената, спасила Слави Ангелов: Кръвта му се стичаше и го задушаваше

март 19, 2020
obrat-pochinaloto-dete-asenovgrad-se-328

Обрат! Починалото 3-годишно дете в Асеновград се оказа убито!

март 13, 2020
efdf150102737561891b9e3a7091b95f

Гърция залови цял „хандбален отбор“ мигранти с фалшиви БГ паспорти

март 7, 2020
mazh-otide-magazina-a-kogato-se-varna-930

Мъж отиде до магазина, а когато се върна, намери семейството си убито! СНИМКИ

март 6, 2020
nai-loshata-novina-spoletia-semeistvoto-713

Трагедия! Най-лошата новина сполетя семейството на изчезналия Николай от Пазарджик след повече от месец издирване

март 3, 2020
154544_660_370

Жестока измама покрай коронавируса! Семейство от Созопол изгоря с пари

март 1, 2020