ОБЩЕСТВО

Какво знаеше Силва Зурлева, че си отиде по този нелеп начин? Никой не вярва, че е нещастен случай

Какво знаеше Силва Зурлева, че си отиде по този нелеп начин? Никой не вярва, че е нещастен случай

SS

 

Силвия Зурлева е мъртва, според оскъдната информация на МВР, тя се е подхлъзнала по стълбите на къщата си в село Ковачевица и падането е било фатално за нея.

 

 

Според местните в момента около къщата и има прекалено много полиция и нищо от поведението на полицаите не говори за нещастен случай.

 

 

Има криминалисти от София има и прекалено много патрулки. Силвия Зурлева знаеше прекалено много, но кое доведе до смъртта и – питат нейни приятели в социалната мрежа Фейсбук и обясняват, че не вярват това да е нещастен случай.

 

 

Зурлева не пиеше алкохол, беше прекалено премерена в думите и действията си, кое точно трябва да ни накара да повярваме, че тази жена, която не страдаше от никакви болести изведнъж се е подхлъзнала и това е било фатално за живота и.

 

 

 

Не вярваме и се надяваме от МВР да разкрият истината какво точно се е случило в тази фатална нощ за живота на Силвия Зурлева която дълги години беше директор на Нова Телевизия.

 

 

Ето коя всъщност беше Силва Зурлева:

 

 

Силва Николова Зурлева е български филолог и журналист. Завършила е СУ „Климент Охридски“ със специалност българска филология и новогръцки език и литература. Университета завършва със златен медал и започва кандидатска дисертация на тема

„Морето в съвременната гръцка поезия“.

 

 

Преводач е на художествена литература, пише рецензии за новоиздадени книги от балкански автори. Работи като редактор последователно в БНТ и София прес, става кореспондент на гръцки вестници и списания.

 

 

 

През 1992 година започва дейност в консултантския бизнес – чужди инвестиции и приватизационни сделки. Работи по проектите на Делта, Никас, Гудис, Кока-Кола, Плевенски цимент и др. Нейно е рекламното послание „Делта – връх на сладоледа. Първо в София, а после и в други градове“.

 

 

 

 

От 10 май 1999 г. е управител на медийната групировка „Антена България“, а от март 2001 г. – председател на Съвета на директорите на Нова телевизия, а от 2009 година е главен консултант на телевизията и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

 

 

 

През май месец Нова Броудкастинг Груп се разделя със Силва Зурлева.

Професионалната биография на Зурлева е свързана предимно с Нова телевизия, на чието управление посвещава близо 20 години.

 

Източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com

loading...
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

nik_markov

Н. Марков: След дълго очакване се появи единственият смислен въпрос към господин Мутафчийски!

април 23, 2020
big_11

Добра новина: Свалят още цената на природния газ през май!

април 23, 2020
big_big_1a7b

Арестуваха нападателите на журналиста Слави Ангелов! СНИМКИ

април 23, 2020
big_6y

Браво! В една наша област и до ден днешен няма COVID-19 – на какво се дължи това?

април 23, 2020
big_34

Захариева: Няма да възстановим нормалния живот през лятото, това е асиметрична криза

април 23, 2020
simona-e-momicheto-bilo-kolata-pri-335

Симона за гаджето си: Жълтите медии го разкъсват заради пари. Ако Милен Цветков беше убил Кристиан нямаше да го правят

април 23, 2020