ОБЩЕСТВО

Какво знаеше Силва Зурлева, че си отиде по този нелеп начин? Никой не вярва, че е нещастен случай

Какво знаеше Силва Зурлева, че си отиде по този нелеп начин? Никой не вярва, че е нещастен случай

SS

 

Силвия Зурлева е мъртва, според оскъдната информация на МВР, тя се е подхлъзнала по стълбите на къщата си в село Ковачевица и падането е било фатално за нея.

 

 

Според местните в момента около къщата и има прекалено много полиция и нищо от поведението на полицаите не говори за нещастен случай.

 

 

Има криминалисти от София има и прекалено много патрулки. Силвия Зурлева знаеше прекалено много, но кое доведе до смъртта и – питат нейни приятели в социалната мрежа Фейсбук и обясняват, че не вярват това да е нещастен случай.

 

 

Зурлева не пиеше алкохол, беше прекалено премерена в думите и действията си, кое точно трябва да ни накара да повярваме, че тази жена, която не страдаше от никакви болести изведнъж се е подхлъзнала и това е било фатално за живота и.

 

 

 

Не вярваме и се надяваме от МВР да разкрият истината какво точно се е случило в тази фатална нощ за живота на Силвия Зурлева която дълги години беше директор на Нова Телевизия.

 

 

Ето коя всъщност беше Силва Зурлева:

 

 

Силва Николова Зурлева е български филолог и журналист. Завършила е СУ „Климент Охридски“ със специалност българска филология и новогръцки език и литература. Университета завършва със златен медал и започва кандидатска дисертация на тема

„Морето в съвременната гръцка поезия“.

 

 

Преводач е на художествена литература, пише рецензии за новоиздадени книги от балкански автори. Работи като редактор последователно в БНТ и София прес, става кореспондент на гръцки вестници и списания.

 

 

 

През 1992 година започва дейност в консултантския бизнес – чужди инвестиции и приватизационни сделки. Работи по проектите на Делта, Никас, Гудис, Кока-Кола, Плевенски цимент и др. Нейно е рекламното послание „Делта – връх на сладоледа. Първо в София, а после и в други градове“.

 

 

 

 

От 10 май 1999 г. е управител на медийната групировка „Антена България“, а от март 2001 г. – председател на Съвета на директорите на Нова телевизия, а от 2009 година е главен консултант на телевизията и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

 

 

 

През май месец Нова Броудкастинг Груп се разделя със Силва Зурлева.

Професионалната биография на Зурлева е свързана предимно с Нова телевизия, на чието управление посвещава близо 20 години.

 

Източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

d7143a905d9bcee24ece1afadb272832

Сигнал за масово сбиване в Симитли на Нова година с кмета и сина му – депутат от ГЕРБ

януари 1, 2020
991-ratio-silva-zurleva

Трагедия навръх Нова година: Журналистката Силва Зурлева открита мъртва в дома си в Ковачевица

януари 1, 2020
83584D98-3E78-4C1C-BEB9-16D85CEF29CB

Първото бебе на десетилетието се роди в Пловдив! СНИМКИ

януари 1, 2020
patriarh-neofit-nova-godina

Патриарх Неофит: Да се помолим за успех на българския народ

януари 1, 2020
karbovski

Психологическа граница: Къде отиде животът ви през тези 30 години?

януари 1, 2020
big_1bad

Васильовден е, черпят прекрасни имена

януари 1, 2020