Коментари

Защо не литнеш с хеликоптера до Видин, Бойко?

Защо не литнеш с хеликоптера до Видин, Бойко?

bg-razryha

 

 

ЗАЩО не литнеш с хеликопера до Видин, Бойко?
45 минути ще летиш над гробища. Няма заводи, няма тръби, няма училища, няма болници, няма лекари, дори хора няма, деца няма. От днес затвориха и неврологията в общинската болница. Видинчаните с инсулт ще си мрат спокойно по домовете, за да не клатят стабилността Ти. И знаеш ли, нямаме дори клошари, защото мизерията и беднотията е толкова голяма, че няма какво да изровят от кофите за боклук.

 

 

Може да долетиш и с новият самолет за 55 милиона. То и летище вече нямаме, но от горе разгледай. Има какво да се види – села призраци, а в града в блоковете светят по няколко лампи. Ела и кажи на хората колко милиарда е излишъка и колко е кредитният рейтинг. Много ще ти се зарадват. И не ги слушай, ако ти крещят, че си убиец, крадец и боклук, така ти се счува, само усещане е това, като корупцията. И ако хвърлят яйца и камъни, да знаеш от любов е. Дават ти най-ценното си, друго нямат, само по някое яйце в хладилника и камънак по улиците.

 

 


Що за изрод трябва да си, за да затриеш цяла една държава, да откраднеш на хората парите, живота, бизнеса, мечтите и водата и да им разправяш колко хубаво си живеят? Що за изрод трябва да си, за да прокудиш на хората децата и внуците, да им хвърлиш по 40 лева за Коледа и да искаш да са ти благодарни? Що за изрод трябва да си, за да гледаш как хора умират, защото няма линейки и отделенията в болниците са затворени, а ти да си купуваш самолет с техните пари?

 


И една история ще ти разкажа, Бойко. Миналата година една дядо на ходиализа умря по желание. Умря защото живееше на осмият етаж, а във входа асансьора не работи и близките му не можеха през ден да го свалят на ръце по етажите и да карат до болницата. А имаше още дни дядото, от стабилност умря човека, Бойко, ти го уби! Защото ти, Пеевски, Цацаров, Гешев и останалите боклуци превърнахте държавата ни в кочина!

 

 


Ела във Видин, Бойко, БОЕЦ ще те посрещнем както трябва. От създаването на БОЕЦ, вече седем години не си стъпвал във Видин, чакаме те. И ще те чакаме във всеки град и всяко село.

 


Ще ти кажа и още нещо, Бойко. Скоро ще загубиш властта. После ще се видим. И ще плащаш за всичко.

 

Георги Георгиев, БОЕЦ

Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024