ОБЩЕСТВО

Какво знаеше Силва Зурлева, че си отиде по този нелеп начин? Никой не вярва, че е нещастен случай

Какво знаеше Силва Зурлева, че си отиде по този нелеп начин? Никой не вярва, че е нещастен случай

SS

 

Силвия Зурлева е мъртва, според оскъдната информация на МВР, тя се е подхлъзнала по стълбите на къщата си в село Ковачевица и падането е било фатално за нея.

 

 

Според местните в момента около къщата и има прекалено много полиция и нищо от поведението на полицаите не говори за нещастен случай.

 

 

Има криминалисти от София има и прекалено много патрулки. Силвия Зурлева знаеше прекалено много, но кое доведе до смъртта и – питат нейни приятели в социалната мрежа Фейсбук и обясняват, че не вярват това да е нещастен случай.

 

 

Зурлева не пиеше алкохол, беше прекалено премерена в думите и действията си, кое точно трябва да ни накара да повярваме, че тази жена, която не страдаше от никакви болести изведнъж се е подхлъзнала и това е било фатално за живота и.

 

 

 

Не вярваме и се надяваме от МВР да разкрият истината какво точно се е случило в тази фатална нощ за живота на Силвия Зурлева която дълги години беше директор на Нова Телевизия.

 

 

Ето коя всъщност беше Силва Зурлева:

 

 

Силва Николова Зурлева е български филолог и журналист. Завършила е СУ „Климент Охридски“ със специалност българска филология и новогръцки език и литература. Университета завършва със златен медал и започва кандидатска дисертация на тема

„Морето в съвременната гръцка поезия“.

 

 

Преводач е на художествена литература, пише рецензии за новоиздадени книги от балкански автори. Работи като редактор последователно в БНТ и София прес, става кореспондент на гръцки вестници и списания.

 

 

 

През 1992 година започва дейност в консултантския бизнес – чужди инвестиции и приватизационни сделки. Работи по проектите на Делта, Никас, Гудис, Кока-Кола, Плевенски цимент и др. Нейно е рекламното послание „Делта – връх на сладоледа. Първо в София, а после и в други градове“.

 

 

 

 

От 10 май 1999 г. е управител на медийната групировка „Антена България“, а от март 2001 г. – председател на Съвета на директорите на Нова телевизия, а от 2009 година е главен консултант на телевизията и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

 

 

 

През май месец Нова Броудкастинг Груп се разделя със Силва Зурлева.

Професионалната биография на Зурлева е свързана предимно с Нова телевизия, на чието управление посвещава близо 20 години.

 

Източник: bulbulgnewsbgg.blogspot.com

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024