Коментари

Първи братовчед на убитата Андреа с разтърсваща изповед: Как се преживява това? СНИМКА

Първи братовчед на убитата Андреа с разтърсваща изповед: Как се преживява това? СНИМКА

parvi-bratovched-ubitata-andrea-354

 

 

 

Разтърсващи думи написа в една от социалните мрежи Марио Милчев – първи братовчед на зверски убитата 18-годишна Андреа от село Галиче, който живее в Германия. Те не се нуждаят нито от разясняване, нито от коментар. Предлагаме ви ги с незначителна редакторска намеса:

 

Здравейте приятели!!! Пиша тези думи с голяма болка в сърцето! Всички сме майки, бащи, братя и сестри на Някой. Тази трагедия може да сполети всички, да не подминавате случилото се, защото такива хора е факт, че ги има и в утрешния ден може да сме потърпевши и ние, ако не бъдем единни и сплотени като народ!

 

Искам да кажа няколко думи за Андреа, като пряк свидетел на всичко случващо се около нея и като моя 1-ва братовчедка! Андреа и Румен са мои 1-ви братовчеди, братче и сестриче, израснали в изключително трудни условия, познавайки добре липсите и неволите на живота! Майка им ги напуска, когато са малки. Те нямат баба и дядо живи, имат само татко си.

 

На тях им се налага да се грижат един за друг от малки и въпреки всички трудности, с които ги сблъсква живота, татко им успява да ги възпита по прекрасен начин, познавайки морала, уважението, възпитанието и трудолюбието! Андреа е 11 клас, баща й и брат й заминават в Англия, за да работят и да съберат средства да й направят един прекрасен Бал, но за жалост това няма да се случи.

 

 

Андреа е на 18 г. и до този момент има само един приятел, с който се обичаха много и бяха много щасливи заедно! Всички знаеха за тях, Андреа беше едно лъчезарно усмихнато и много позитивно дете, изключително грижовна към татко си и брат си!!! Болката е огромна от загубата на това крехко създание, което с нищо не е заслужило да изживее този шок и да носи този кръст! Кажете ми като хора, майки, бащи, братя и сестри как се преживява нещо подобно, как се живее с мисалта, че я няма? Как се живее с мисълта, че някой се е подиграл с най-ценното – детето ти и какво заслужава???

 

 

Законът не е ли благосклонен към тях? Това изчадие не мога да намеря друго определение за подобна постъпка сега е на 18, а на 35 ще излезе и да почерни още някой живот, защото ние знаем, че нашите затвори не поправят, а точно обратното, този изрод няма да се поправи ще стане още по-зле и ще има други невини жертви, нека бъдем единни и дадем гласност на този случай, за да си свършат добре работата органите на реда и нашето правосъдие да даде максимума, предписан в закона, макар че за мен: за влизане в злом, убийство по особено жесток начин и изнасилване присъдата е само една!!!

 

 

 

Анди, батко, искам да ти кажа, че мн те обичам, но ме лишиха от тази възножност, искам да се знае и да се помни, че ти си едно прекрасно дете и аз като баща на дъщеря ще се гордея, ако моята дъщеря прилича на теб! Ще те помним всички и никога няма да те забравим ще те носим в сърцата ни, дано си на едно по добро място, поклон пред светлата ти памет, Анди!

 

 Глас БГ

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024