Uncategorized

Светлана Гущерова готви в златни съдове, смая зрителите с палата, в който живее… СНИМКИ

Светлана Гущерова готви в златни съдове, смая зрителите с палата, в който живее… СНИМКИ

Светлана Гущерова готви в златни съдове

Бившата плеймейтка и настояща милионерска съпруга Светлана Гущерова смая телевизионните зрители с луксозния палат, който обитава. Светлана отвори вратите на имението на мъжа си Християн Гущеров в софийския квартал „Бояна”, за да приеме гости като домакин в „Черешката на тортата”, пише Лупа БГ.

 

Бляскавият дом с размерите на резиденция, обитаван от Гонзовица, бе пищно декориран с бижута, картини на стари майстори, порцеланови и златни украшения и огромно яйце на „Фаберже”, щедро инкрустирано с диаманти.

 

 

Мрамор, гранит, ламперии от дъб и орех и дизайнерски мебели на „Фенди” и „Версаче” бяха част от разточителния интериор в имението на бившата плеймейтка.

 

Светлана приготвя храната в съд със златни нишки, а даже в кухнята й има дървена ламперия и картини от масло с рамки от позлата. Снимки: тв екран

 

В „Черешката на тортата” Светлана сервира шампанско, черен хайвер, скариди, говеждо месо, като направи впечатление, че даже в кухнята, в която готви, виси картина от масло със златна рамка. Почти всички съдове, в които Светлана приготвяше вечерята, бяха със златни нишки. Тя сервира храната в лимитирана посуда на „Цептер”, сребърни прибори, постави и кристални чаши.

 

Светлана е обградена от 5-звезден лукс

Въпреки усилията й и максималния брой точки, които получи от Камен Алипиев, плеймейтката Дениз Хайрула, Атанас Месечков и Весела Нейнски, Светлана Гущерова не триумфира като победител. Наградата отиде у Кедъра.

Този златен гущер е подарък от Светлана за мъжа й Християн.

„Благодарна съм на моя мъж Християн, че промени живота ми и начина ми на мислене. Той е много умен, а даже е по-малък от мен, нищо, че прилича на по-възрастен. Накара ме да проумея, че съм правила много грешки като малка, такива неща съм си наготвила, че…”, покая се за окъпаното в мимолетни, но разгулни секс афери свое минало Светлана.

 

Преди да се омъжи за Християн Гущеров, силиконовата гърла от Търговище преспа в стотици кревати, а сред любовниците й бяха както футболни звезди като Гонзо, така и застаряващи тузари с дебели портфейли.

 

Лупа БГ

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023