Европа

Фалшификатът ЕС: Ето ги полските танкове, нахлуващи в Чехословакия през 1938 г.

Фалшификатът ЕС: Ето ги полските танкове, нахлуващи в Чехословакия през 1938 г.

 

86zshhvd

 

 

След обещанието на Путин да победи опонентите си с факти за Втората световна война, Европейският парламент отново обвини Русия в „изкривяване на историята“: война за миналото, а оттам и за бъдещето, ще се води до победа. В хода на дискусията, проведена по-рано в Европейския парламент на тема „Изкривяване на европейската история и паметта за Втората световна война“, Русия отново беше обвинена в това „изкривяване“ и й бе предложено да се покае.

 

На снимката: Червената армия на СССР, армията-освободителка

 

Поредният русофобски и тотално неграмотен от историческа гледна точка демарш по дадената тема за пореден път подчертава своевременността на предприеманите от Русия усилия за защита на истината за Втората световна война.

 

«Ние от Европейската народна партия не можем да приемем опитите на Путин да пренапише историята. Въпреки че Съветският съюз претърпя огромни загуби по време на войната и неговите войници проявиха героизъм, не може да се отрече, че пактът Молотов-Рибентроп доведе до избухването на Втората световна война», това каза германецът Манфред Вебер, лидерът на обединението на системните «десни» европейски партии (Европейската народна партия).

 

Отбелязвайки, че „всеки немски политик трябва да е отговорен за действията на нашата страна“, Вебер прозрачно намекна, че на Путин няма да му навреди да се покае и да поръси с пепел главата си.

 

 

 

Същият този Европейски парламент приравни нацизма с комунизма в неотдавнашната си резолюция, приравни Сталин с Хитлер. О, Богове! О, безпросветни! О, малоумни!  О, нагли и неуки твари!

Как ще приравниш две тотално противоположни и антагонистични идеологии?!

Това може да го направи само заклет и непоправим ИДИОТ.

 

Според Европейския парламент Русия е виновна за Втората световна война не по-малко от Германия, въпреки че тя не се разкайва, не плаща на никого нищо за това и дори се гордее с нещо си! С нещо сторено там се гордяла Русия, видите ли! С нещо си! Какъв цинизъм!

 

Именно такава формулировка на въпроса, такова грубо и вулгарно преосмисляне на събитията от миналото, съчетано с табу върху ключовата роля на водещите западни „демокрации“ и Полша за избухването на войната, днес на Запад се счита за „историята“ на Втората световна война.

С тази фалшива историческа «истина» за Втората световна война, въпреки протестите на честни европейски интелектуалци, някои правителства, а и пропагандни органи (подобно на «Института за национална памет» на Украйна), а и подобни учреждения от страни от ЕС, възнамеряват да «защитят» света от Путин и Русия. Този фалшификат им е много удобен.

 

 

В този материал няма да доказваме нищо с думи.

Публикуваме само една снимка, на която се виждат полските танкове, които през 1938 година нахлуват в Чехословакия. А уж такава случка на случките въобще не съществуваше, м?!

 

Снимката я намерихме ето тук — Polish National Digital Archive / Globallookpress

Време е този нацистки Европейски съюз трябва да рухне от собствената си тежест.

Петя Паликрушева

bgr.news-front.info

Европа

More in Европа

борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
орбан402460791

Орбан: Западът може да изпрати войски в Украйна до два-три месеца. Брюксел е пленник на мрежата на Сорос

март 22, 2024
урсула фон

Икономиката на ЕС минава на военен режим заради „заплахата от Русия“

март 21, 2024
Image_17388245_40_0

Макрон: Ако Русия спечели войната срещу Украйна, „авторитетът на Европа ще бъде сведен до нула“

март 15, 2024
IMAGE_15742539_40_0

В Германия започва разследване: Записът на немски офицери за удари по Кримския мост с ракети „Таурус“ е автентичен

март 2, 2024
epa06737904 A car drives on the Krymsky (Crimean) Bridge over the Kerch Strait 15 May 2018, prior to its opening ceremony. The 19-kilometers-long road-and-rail bridge connects the Crimean peninsula,  annexed by Russia from Ukraine in March 2014, with the Taman Peninsula of the Russian mainland. Public transport and automobiles traffic on Crimean Bridge will be launched in early hours of 16 May 2018.  EPA/ALEXANDER NEMENOV / POOL

Скандал: Германия планира да участва в терористичен акт срещу Кримския мост с ракети „Таурус“ / СТЕНОГРАМА

март 1, 2024