СВЯТ

Анонимните смразиха света: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона!

Анонимните смразиха света: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона!

 

screenshot498112-464x310

 

 

Огромен скандал, свързан с коронавируса, разтърси света! Поредното доказателство, че важни инстутиции и цели правителства са били предупредени за епидемията, е било блокирано и премахнато от интернет. Още през октомври 2019 година правителството на САЩ било предупредено, че се задава нещо страшно, от Здравния център „Джонс Хопкинс“ – един от най-уважаваните отвъд Океана.

 

Също така статия на сайта на неформалната група Анонимните, които нашумяха преди няколко години с хакерски атаки срещу организации и правителства, е била блокирана и изтрита, след като и комнютърните спецове също алармирали за задаващата се вълна от коронавируса!

 

 

 

Изследвания в центъра „Джонс Хопкинс“ показали, че се готви нещо нечувано – вирус между чума в ранните векове и испанския грип в началото на XIX век, които са убили милиони. Докладът, наречен „Събитие 201“, бил изпратен в Белия дом, предупреждавайки за огнището на коронавирус в Китай.

 

Прогнозата била, че епидемията от nCoV-2019 ще убие 65 милиона души! В центъра „Хопкинс“ направили опит, включващ макет на нов коронавирус – данните, които са използвани за моделиране на потенциалното въздействие на този вирус. Учените са дали и математически модели за защита на населението и предотвратяване на епидемията.

 

Двете основни концепции на математическото моделиране на инфекциозните заболявания – основният репродуктивен брой и времето на поколение – позволяват по-добро разбиране на хода на епидемия. Моделни проучвания, базирани на минали епидемии от грип, показват, че покачването на кривата на епидемията може да се забави в началото на процеса, като се изолират болни хора и се дават профилактични лекарства.

 

По-късно в хода на епидемията ограничаването на броя на контактите (например чрез затваряне на училища и детски градини) може да смекчи епидемията, но ще има само ограничен ефект върху общия брой на хората, които се заразят с болестта.

 

„Математическото моделиране е ценен инструмент за разбиране на динамиката на епидемия и за планиране и оценка на интервенциите“, обяснили специалистите.

 

 

 

В същото време Анонимните също предупредили за задаващата се епидемия от коронавируса, след като достигнали до информации по свои канали. В своята статия хакерите предсказали надълго и нашироко какво се очаква, но явно по-силни от тях – правителството на САЩ, преценили, че тази информация може само да докара психоза сред населението. Затова и била изтрита от интернет.

 

В последствие се оказа, че по темата не се разрешава да се пише много, а само се фиксират данните за заразените и смъртните случаи, които със сигурност са вече много повече от обявените официално.

Лупа БГ

loading...
0
СВЯТ

More in СВЯТ

640_1581490695

Принц Чарлз чака смъртта на кралицата, крои планове и си сменя името

февруари 12, 2020
ЕП768x432

Следващият бюджет на ЕС: Големи цели, но няма пари

февруари 12, 2020
epa08212286 Democratic presidential candidate Senator Bernie Sanders speaks during his primary night event at Southern New Hampshire University in Manchester, New Hampshire, USA, 11 February 2020.  EPA/CRISTOBAL HERRERA

Сандърс обяви началото на политическа революция в САЩ

февруари 12, 2020
big_31_1e21

Арктически студ от минус 40 в Турция, броят труповете в преспите! СНИМКИ

февруари 12, 2020
phprzbg7a_800x_

Заснеха момента, в който снежна буря връхлита бреговете на Черно море! ВИДЕО

февруари 11, 2020
U.S. Soldiers assigned to Bandit Troop, 1st Squadron, 3rd Cavalry Regiment and deployed in support of Combined Joint Task Force – Operation Inherent Resolve await aerial extraction via CH-47 Chinook during an aerial response force live-fire training exercise in Iraq, Oct. 31, 2018. A number of training initiatives, collectively known as the Iraqi Air Enterprise, is underway across the Iraqi Air Force, Army Aviation, and Air Defense Commands. Continued growth towards Iraqi Security Forces (ISF) self-sufficiency will permit the Coalition to adjust the role and number of Coalition forces in Iraq in response to changing support requirements of the ISF. (U.S. Army National Guard photo by 1st Lt. Leland White)

САЩ започнаха да изтеглят войските си от Ирак

февруари 10, 2020