ОБЩЕСТВО

Бабата на заплютото в училище дете: Поразена съм от станалото, що за наказание е това!?

Бабата на заплютото в училище дете: Поразена съм от станалото, що за наказание е това!?

big_1

 

На 9 януари в около 5 часа следобед внука ми влезе в моя офис с оплакване за силно главоболие. Помислих, че се е разболял, затова на следващия ден го оставихме вкъщи. Тогава дъщеря ми се обади и ми разказа, че майка на едно дете от класа на внука ми й се обадила възмутена и разказала как госпожата накарала целия клас от третокласници да наплюят внука ми Митко като наказание за това, че се е плюл с други деца от класа. Бях поразена от това нещо.

 

 

Това разказа в ефира на Нова тв бабата на заплютия третокласник Митко от пазарджишко училище Цеца Медарова.

 

Обадих се на други родители от класа на детето, за да разбера дали това е наистина вярно, защото аз просто не можех да повярвам на този разказ. След това се обадих на директорката на училището и тя също се притесни.

 

 

Поискала е от учителката на децата да се извини и на детето, и на родителите. След три дни имаше родителска среща, но извинение нямаше. Сега нямаше да има такава гласност на случая, ако учителката просто се беше извинила за стореното, коментира още бабата на детето.

 

 

Детето наистина е участвало с други деца в плюене, аз не казвам, че то няма вина. Но децата са палави. Но това да накараш цял клас деца да плюят по едно момче, е твръде жестоко, що за назидание е това!?, коментира бабата.

 

 

Версията на учителката е, че две деца са дотичали при нея, наплюти от въпросното момче и тя в състояние на афект е казала наплюйте го и вие, за да види, че това не е добре, разказа директорката на училището, където е станал инцидента.

 

 

Категорично не одобрявам поведението на учителката. Наше задължение е винаги да се държим професионално. Това, което е станало, е неприемливо. Изненадата за мен е огромна, тъй като въпросната учителка е обичана от децата и уважавана от родителите, посочи още директорката.

 

 

Учителката вече е наказана с предупреждение за уволнение. Но според мен по-голямото наказание за нея е болката, която тя самата изпитва от станалото, тъй като тя разбира грешката си, посочи тя.

loading...
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_1a9d

Мутафчийски съобщи кога отварят парковете и има ли случай на излекуван и повторно заразен българин с вируса

април 25, 2020
posledni-danni-covid-19-u-nas-171

Данни към 8 часа на 25 април: Нов пик на потвърдените случаи на COVID-19 у нас, 25 спешно са приети в болница

април 25, 2020
big_94030341_10158369610354629_2708634160448143360_n

Анита Мейзер: Напуснах България, защото бях поръчана да бъда убита

април 24, 2020
tova-e-nai-poleznata-i-evtina-hrana-na-zemata-1

Това е най-полезната и евтина храна на Земята! СНИМКИ

април 24, 2020
big_270

Маги Желязкова пред Крум Савов: Милен Цветков е бил често на почивка със семейството на Кристиан

април 24, 2020
dzhip-1

“Най-ми е странно като по-стари от мен ми викат батко!“ (ВИДЕО)

април 24, 2020