ОБЩЕСТВО

Бабата на заплютото в училище дете: Поразена съм от станалото, що за наказание е това!?

Бабата на заплютото в училище дете: Поразена съм от станалото, що за наказание е това!?

big_1

 

На 9 януари в около 5 часа следобед внука ми влезе в моя офис с оплакване за силно главоболие. Помислих, че се е разболял, затова на следващия ден го оставихме вкъщи. Тогава дъщеря ми се обади и ми разказа, че майка на едно дете от класа на внука ми й се обадила възмутена и разказала как госпожата накарала целия клас от третокласници да наплюят внука ми Митко като наказание за това, че се е плюл с други деца от класа. Бях поразена от това нещо.

 

 

Това разказа в ефира на Нова тв бабата на заплютия третокласник Митко от пазарджишко училище Цеца Медарова.

 

Обадих се на други родители от класа на детето, за да разбера дали това е наистина вярно, защото аз просто не можех да повярвам на този разказ. След това се обадих на директорката на училището и тя също се притесни.

 

 

Поискала е от учителката на децата да се извини и на детето, и на родителите. След три дни имаше родителска среща, но извинение нямаше. Сега нямаше да има такава гласност на случая, ако учителката просто се беше извинила за стореното, коментира още бабата на детето.

 

 

Детето наистина е участвало с други деца в плюене, аз не казвам, че то няма вина. Но децата са палави. Но това да накараш цял клас деца да плюят по едно момче, е твръде жестоко, що за назидание е това!?, коментира бабата.

 

 

Версията на учителката е, че две деца са дотичали при нея, наплюти от въпросното момче и тя в състояние на афект е казала наплюйте го и вие, за да види, че това не е добре, разказа директорката на училището, където е станал инцидента.

 

 

Категорично не одобрявам поведението на учителката. Наше задължение е винаги да се държим професионално. Това, което е станало, е неприемливо. Изненадата за мен е огромна, тъй като въпросната учителка е обичана от децата и уважавана от родителите, посочи още директорката.

 

 

Учителката вече е наказана с предупреждение за уволнение. Но според мен по-голямото наказание за нея е болката, която тя самата изпитва от станалото, тъй като тя разбира грешката си, посочи тя.

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

домусаImage_6898958_500_0

Домусчиев: Много хора ме отписваха, но ще останат разочаровани, това е грипче…

април 2, 2020
big_c

142 000 българи са се завърнали у нас от началото на извънредното положение

април 2, 2020
mutafchijski

Кърваво писмо от цензуриран художник, който никога не е бил подмазвач

април 2, 2020
dd4f6abe95cea5b5e658b0d24880ff25

ТРАГЕДИЯ: Почина жената от Враца с перфорация на стомаха, лекувана по телефона заради Covid-19 истерията

април 2, 2020
big_1392

Двойният стандарт при тестването в стил „някои са по-равни“, гневи и засилва усещането за безпомощност и липса на справедливост

април 2, 2020
big_Screenshot_3

Не. 5000 медицински сестри не са починали в Италия от коронавирус. Националните ни медии сътвориха невиждан гаф!

април 2, 2020