СВЯТ

Анонимните смразиха света: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона!

Анонимните смразиха света: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона!

 

screenshot498112-464x310

 

 

Огромен скандал, свързан с коронавируса, разтърси света! Поредното доказателство, че важни инстутиции и цели правителства са били предупредени за епидемията, е било блокирано и премахнато от интернет. Още през октомври 2019 година правителството на САЩ било предупредено, че се задава нещо страшно, от Здравния център „Джонс Хопкинс“ – един от най-уважаваните отвъд Океана.

 

Също така статия на сайта на неформалната група Анонимните, които нашумяха преди няколко години с хакерски атаки срещу организации и правителства, е била блокирана и изтрита, след като и комнютърните спецове също алармирали за задаващата се вълна от коронавируса!

 

 

 

Изследвания в центъра „Джонс Хопкинс“ показали, че се готви нещо нечувано – вирус между чума в ранните векове и испанския грип в началото на XIX век, които са убили милиони. Докладът, наречен „Събитие 201“, бил изпратен в Белия дом, предупреждавайки за огнището на коронавирус в Китай.

 

Прогнозата била, че епидемията от nCoV-2019 ще убие 65 милиона души! В центъра „Хопкинс“ направили опит, включващ макет на нов коронавирус – данните, които са използвани за моделиране на потенциалното въздействие на този вирус. Учените са дали и математически модели за защита на населението и предотвратяване на епидемията.

 

Двете основни концепции на математическото моделиране на инфекциозните заболявания – основният репродуктивен брой и времето на поколение – позволяват по-добро разбиране на хода на епидемия. Моделни проучвания, базирани на минали епидемии от грип, показват, че покачването на кривата на епидемията може да се забави в началото на процеса, като се изолират болни хора и се дават профилактични лекарства.

 

По-късно в хода на епидемията ограничаването на броя на контактите (например чрез затваряне на училища и детски градини) може да смекчи епидемията, но ще има само ограничен ефект върху общия брой на хората, които се заразят с болестта.

 

„Математическото моделиране е ценен инструмент за разбиране на динамиката на епидемия и за планиране и оценка на интервенциите“, обяснили специалистите.

 

 

 

В същото време Анонимните също предупредили за задаващата се епидемия от коронавируса, след като достигнали до информации по свои канали. В своята статия хакерите предсказали надълго и нашироко какво се очаква, но явно по-силни от тях – правителството на САЩ, преценили, че тази информация може само да докара психоза сред населението. Затова и била изтрита от интернет.

 

В последствие се оказа, че по темата не се разрешава да се пише много, а само се фиксират данните за заразените и смъртните случаи, които със сигурност са вече много повече от обявените официално.

Лупа БГ

СВЯТ

More in СВЯТ

djames-rubin

САЩ: Украйна да разкрие тежката истина за ситуацията на фронта, дори да не е в интерес на Зеленски

март 28, 2024
Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
дъглас

Дъглас Макгрегър: ЦРУ и МИ6 са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“

март 27, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
кулебаphp4gc0ib_559x345

Кулеба си изпусна нервите: Безсилни сме пред модернизираните руски ФАБ, дайте ни проклетите Patriot!

март 26, 2024