Коментари

Бареков: Кубрат Пулев е национален срам, американците не са прости като него

Бареков: Кубрат Пулев е национален срам, американците не са прости като него

barekov-kubrat-pulev-e-nacionalen-sram-amerikancite-ne-sa-prosti-kato-nego-1

 

 

Оф, за жалост Кубрат Пулев не е радост! Пулев си е национален срам. И не защото яде бой или раздава юмруци, а защото олицетворява една долнопробна просташка и неграмотна категория люде, които искат да успяват, газейки правилата, разчитайки на посредствена наглост, безпардонност и циничност. Сульо и Пульо омаскариха България, а Пулев води хорото заедно с неколцина нахалници от неговата пасмина. Само дето Пулев го спряха завинаги САЩ с един дебел черен печат. „Аре, бегай, мишко“! Така би изтананикал някой още по-долен БГ рапър.

 

 

Г-н Пулев няколко пъти в стил “ГЕРБ и Каракачанов” е финтирал и мамил властите в САЩ като се е промъквал в нелегалност да работи и изкарва пари на тяхна територия с виза на … турист. И те, американците, като всяка голяма държава допускат малки пропуски понякога,….но не завинаги, особено като се намесят и други прегрешения. След последните питекантропски резили със Суши. съдебните санкции и процеси – всичко е било ясно.

 

 

Колко трябва да са били неуки екипите около господин Пулев, начело с някой си г-н И. Гоцев, ако въобще такива хора съществуват, за да позволят последния и пореден мега резил с техния питомник?! Ясна е работата с визата на Пулев, която очевидно повече няма да види бял свят. Виза. Кубрат Пулев след позорното му изпъждане от САЩ с черен печат, няма да види. Бой с някой може да има, но извън Щатите и дори извън Хонолулу и Пуерто Рико.

 

 

Аз не бих дал и пени, че ще допуснат Пулев с черния печат да се бие и в Ямайка. САЩ няма да позволят очевидно неграмотни хора, със схеми да изкарват пари на тяхна територия от бокс, без да си плащат данъците. Още по-зле да инвестират спечелените милиони в „сивия“ им сектор. Както се казва в този случай: Черният печат е за Бай Кубрат, резилът е общ за всички българи, а за бай хой, дето му даде самочувствието на Бай Ганьо – малко нощна музика!

 

 

Баба ми за бабаити като Пулев вика: На гол тумбак – чифте визи, или пищови, все тая, ама той и втора виза няма – само туристик, а изкарва долари на техен гръб! Американците не са прости като Пульо, имат инфо какви ги е надробил нашият на тяхна територия. А дали България заслужава Кубрат Пулев да бъде нашето лице пред света – темата е за дълбок размисъл, чийто отговор се надявам да чуя.

 

 

ПП: Повечето българи, имигрирали по Европа и САЩ, искрено се отвращават и се срамуват от лицата от Родината, които ни представляват “официално” в чужбина. Защото българите в чужбина работят тежък черен труд, но не са измекяри и мошеници, защото българинът никога не посяга на жени, камо ли по тъп и нецивилизован начин, защото българинът, особено бидейки двуметров, никога не би се скрил като мишка от предстоящия мариз с някой си Джошуа, който след това бе набит от един възкъс мексиканец с телосложението на табуретка.

 

Факти БГ

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024