Политика

Борисов нарече „мисирки“ журналистите и прокле Радев: Който друг копае гроб, сам пада в него

Борисов нарече „мисирки“ журналистите и прокле Радев: Който друг копае гроб, сам пада в него

мисиркиbig_199c

 

 

Хабите ми енергията, не ме интересува. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти час след като президентът Румен Радев обяви, че сваля политическото си доверие от кабинета „Борисов-3“.

„Опасно е да атакуваш прокуратурата, затова си търси (президентът-бел. ред.) друг враг. Ето вие като някакви мисирки тичате след мен да ме питате. Иска да отклони атаката към мен, защото му е по-изгодно от това да обяснява какво е направил“.

 

Ето какво още коментира премиерът:

 

 

 

„Който друг копае гроб, сам пада в него. Имаме хиляди поговорки за първия, който напада“. Това коментира премиерът Бойко Борисов по повод думите на Румен Радев, че е свалил доверието си от кабинета, пише „Блиц“.

Борисов инспектира как върви изграждането на тръбата от Мало Бучино, която ще реши водния проблем в Перник.

 

 

„Още повече, забраних на моите хора да коментират случая още повече нека се разберат двете институции. Не той ни е дал властта, нещо повече, аз му я занесох и за 3-те месеца какво направи – грипените“, заяви още Борисов и допълни: „Как да похарчим три милиона за избори? Само един милион ни струва Перник. Аз, за да си пазя нервите и за да не се изпускам, не коментирам“, посочи премиерът.

 

„Декември месец той правеше политически изказвания и аз тогава казах, че той не е обединител, защото говори това, което БСП и ДПС казват. Той и днес повтори неща за водоснабдяването, за боклуците, а аз като станах кмет в София, беше заринато“, изтъкна министър-председателят.

 

 

„Аз винаги съм бил 20-часа в услуга на народа и днес съм тук, за да се помогне на хората да се свърши работа“, каза той.

 

 

„Съжалявам, че Радев си е изпуснал нервите. Проблемът не му е с правителството, а с други институции. Той не дава доверието, че да го сваля“,  повтори Бойко Борисов.

 

 

„Нито съм слушал, нито искам да участвам. Все ми е тая кой какво е направил. Аз декември месец съм свалил доверие от него“, заяви премиерът.

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024