Политика

Борисов отговори на президента за СРС-тата: „Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона“! ВИДЕО

Борисов отговори на президента за СРС-тата: „Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона“! ВИДЕО

610757

 

 

„Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона. Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда. Къде има разрешени СРС-та срещу президента? Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната. Това, че някой е цопнал, не значи, че аз съм виновен. Заклевам се, че нямам нищо общо“.

 

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти след Мюнхенската конференция по сигурността. подчерта Борисов.

 

 

Коментарът му бе по повод изказването на Антон Кутев днес в парламента, когато обвини за подслушването на държавния глава лично Борисов.

 

 

Не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато има такива скандали не е добре за стабилността. Това семейство трябва да стои по-дълго на власт, за да видят хората, че за тях себелюбието е най-важно. Това показва, че няма скрито-покрито. Не е естествено да воюват институциите. Не ми харесва. Не искам да участвам в този маскарад“, категоричен бе премиерът Борисов.

 

 

 

„Има много сериозни теми, които да засегнем. За разлика от предишни министри и премиер, аз нищо не съм скрил нито тук, нито в Белия дом. Проблемът с миграцията е първият за Европа. Отново затвърдих позицията си, че съм за мира в Черно море,“, каза още министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти.

 

 
Доколкото знам, тръбите се складират край Димитровград и Стара Загора, така че да форсираме и интерконтектора с Гърция. България трябва да стои централа, защото е зкупила ядрени реактори. Тръмп ме окуражи да направим централата и изпрати ядрени експерти у нас. Сега се очакват нови експерти“, разкри той.

 

 

Действам с голяма увереност, защото знам, че съм прав и тук нямам никакви съпротиви“, добави министър-председателят и се похвали, че днешното му изказване е било най-бурно аплодираното.

 

 

„Валери Симеонов трябваше да се извини. Случва се да се изпусне някоя реплика. Съжалявам, че лидер в коалицията е говорил такива неща. Човешко е да се греши, човешко е да се извиниш“, каза министър-председателят по повод изказването на Валери Симеонов, в което обвини в корупция журналистите Антон Хекимян и Венелин Петков. Той отбеляза, обаче че за хазарта обаче е бил прав.

Епицентър, Новини БГ

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024