Uncategorized

Големите бели на малкия брат Бахаров: Не прощава на гаджета, полицаи и депутати! СНИМКИ

Големите бели на малкия брат Бахаров: Не прощава на гаджета, полицаи и депутати! СНИМКИ

640_явор бахаров

 

Малкият брат Бахаров с големите бели. Така е известен сред приятели и в актьорската гилдия 34-годишният Явор. От 8 февруари социалните мрежи се тресат от въпроса не коя е новата му роля и дали пак ще смени гаджето, а дали накрая лудата му глава ще го вкара в затвора.

 

Както цяла България разбра, миналата събота катаджии спряха актьора пиян и надрусан зад волана на неговия „Мицубиши Лансер“ в Банско. Полицаите се впечатлили, защото Явор карал със скиорска каска и очила и надута до дупка музика при свалени стъкла.

Явор пренощува в ареста преди да бъде пуснат на свобода срещу 5 бона гаранция

 

 

Макар и посред бял ден, около 14 часа, Бахаров бил напълно неадакватен. Тестът с дрегер показал 1,3 промила алкохол, а пробата за наркотици разкрила, че в слюнката му има кокаин и марихуана. Така актьорът

рискува да получи от 1 до 5 г. затвор, тъй като вече е осъждан за шофиране пиян

Засега не е ясно дали Явор отново ще мине метър или този път ще бъде окошарен преди да направи някоя още по-голяма или непоправима беля. “Съжалявам за притеснението, което причиних на семейството ми”, лаконично коментира на излизане от ареста къдрокосият актьор след като беше пуснат на свобода срещу 5 бона парична гаранция.

 

Майка му Мюжгян (странното име е заради турския й  корен) и неговият батко Захари отдавна имат големи дертове с изцепките на Явор. След като се напие или надруса, той налита да бие който му падне пред очите- от гаджета до полицаи и депутати.

„Умно и забавно момче, но е и голям келеш. Когато се нацапа, агресията му избива.

 

Тогава не се трае, заяжда се с всеки и за всичко

разказа пред „Марица“ човек, който е засядал често с Явор по столичните клубове.

 

Когато е с чашка в ръка,  често ползва средния пръст

Още през 2007 г., когато е само на 21 години, Бахаров младши е осъден от Софийския районен съд да плати 1000 лева глоба за непристойно поведение и нарушаване на обществения ред. Причината е хрумването на младежа да скача върху капака на чужда кола на ул. „Иван Шишман“ пред хотел „Радисън“, при което потрошил предното стъкло.

„Ядосах се и тва е“, лаконично обяснил хулиганското си изпълнения Явор.

Щастлив и усмихнат на поредния светски купон, където е магнит за жените

Πpeз 2011 г. той e apecтyвaн на столичната улица „Раковски“ зa пpитeжaниe нa марихуана, която той има навика редовно да използва . Πpeз 2015 г. Явop се забърка в нов шумен скандал като нaлита нa жypнaлиcтĸaтa и бившa peпopтepĸa нa пpeдaвaнeтo „Πaпapaци“ Kaлинa Πacĸaлeвa.

След тежки ругатни и закани Бaxapoв чyпи ĸaмepaтa нa oпepaтopa, ĸoйтo я пpидpyжaвa, и отнема мoбилния мy тeлeфoн.

През ноември същата година Явор сипе заплахи във Фейсбук към зам.-шефа на „Атака“ Десислав Чукалов. Актьорът отправя и тежки псувни към депутата, а речникът му е по-брутален и от турския мафиот, в чиято кожа ще влезе в сериала „Под прикритие“, където си партнира с батко си Захари, на само в няколко епизода.

С режисьора на „Под прикритие“ Димитър Митовски, който му повери ролята на потомствен турски мафиот

Втората присъда на младия актьор обаче не е за хулиганство, а за шофиране в нетрезво състояние.  Произнася я през 2016 година Бургаският районен съд след като на 20 юли Явор е спипан пиян като кирка да натиска газта към любимото му морско убежише- тузарското село Лозенец, където с брат му Захари вече имат имот.

Засечен е от катаджиите край Созопол, а дрегерът показва 1,39 промила. Осъден е на 6 месеца затвор и 150 лв., но влизането зад решетките е отложено в рамките на 3 години. Отнета му е книжката за 9 месеца.

„Тогава малко се стресна и известно време даваше ключовете от колата на някой приятел или гаджето, когато седнеше да разпива, но шубето бързо му мина и пак го подкара по старому“, разказват приятели на буйния актьор.

Най-прясната присъда на Явор е от миналата година, Софийският районен съд го наказва с пробация от 9 месеца за хулиганство и непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Зад скучното определение се крие

див нощен екшън, в който потърпевша е сегашната приятелка на актьора Рая Пеева

Тогава те за пореден път са скарани и разделени. Около час и половина след полунощ на 3 срещу 4 март в 1,25 ч.солидно почерпеният актьор се засича с  Рая, която е придружавана от българина с германски паспорт Пърсивал Петров.

Срещата събужда буря от ревност у Явор. Той налетял и блъснал  Пърсивал, псувал го и му казал на висок тон: „Какво правиш тука? Ще те убия! Майка ти ще е..“, след което му нанесъл няколко удара с юмрук в главата, пише в обвинителния акт.

Бахаров не се стреснал и от повиканите на телефон 112 полицаи.   „Какви сте вие, та ще ви дам документи?“, се изрепчил на служителите на Първо РУ към СДВР, когато разбрал, че те не са дошли за автографи.

В крайна сметка след бързо съдебно производство Явор трябва  да се подписва два пъти в седмицата пред пробационен служител в следващите 9 месеца, както и да живее на постоянния си адрес. За негов късмет новата изцепка в Банско идва след като вече е изтекъл срокът на пробацията.

 

Не знам защо съм такъв калпазанин. Понякога излиза това от мен

Аз знам, че алкохолът е един от трамплините, защото повечето от моите изцепки са все пак свързани малко и с алкохола. Гледам да потискам тази цялата агресия, която излиза от мен понякога. Боря се“, заявява в един от редките си коментари по болната тема Явор. За да прогони бесовете наема и психолог, но явно и това не помага.

 

 

 

Твърди, че се разтоварва с футбол и риболов, макар да е доста спънат с топката и е цяло чудо да хване нещо с въдицата. Въпреки това смята, че да клечи край водата е най-добрият релакс за него. Извън варианта на чашка и с марихуана, когато обаче почти задължително следва скандално продължение.

 

Има репутацията на лошо момче още от ученическите години. Роден е на 12 юли 1985 година. С брат му израстват в столичния квартал „Овча купел“, където доста неща са като в Дивия Запад. С батко му се шегуват, че ако не са станали актьори, можело да бъдат в живота като някои от героите си с лоша слава на екрана.

В мигове на откровения признава, че

славата май го е споходила твърде рано и това му е завъртяло главата

 

Завършва НАТФИЗ през 2009 година. Току що е приключил снимките във филма „Тилт”, когато  се появява в тв ефира с ролята си на Хари Ставрев в сериала „Стъклен дом”.  Впечатлява с играта, трупа фенки и овации, следва и участието в хита „Под прикритие“, където брат му Захари е голямата звезда.  Участва и в американския филм на ужасите “Плюя на гроба ти 2”.

Междувременно се подвизава в множество театрални постановки. Сред запомнящите му се роли е на Рафе Клинче в „Железният светилник”, а след последните му превъплащения от миналия сезон е като свещеника Абат Дьо Кулмие в постановката „Маркиз Дьо Сад“.

 

През 2018 г. печели “Икар за най-добър поддържащ актьор” за ролята му в спектакъла “Редки тъпанари” по филма “Неизвестни извършители” от Марио Моничели, адаптиран от Теди Москов и Симон Шварц.

С батко си Захари заедно получиха награди „Икар“ преди две години

Историята за успеха обаче е доста забавна. Режисьорът Теди Москов го гледал заедно с негови колеги в представление. И избрал всички, без него. „Само мен не ме беше харесал, но Бойко Кръстанов се оказа анагжиран в друг проект и така ми излезе късметът”, признава Явор.  Популярността обаче май му идва в повече.

 

 

 

„Не бях много адекватен в първите години. Беше интензивен период. Изведнъж много нещата се случват – изкарваш пари, всичко, което лети, се яде. Съвсем възможно е за един млад човек, аз съм бил на 22-23 г., да си помисли: „Така ли ще е през цялото време?!”, признава Бахаров.

На върха на славата жените му се  лепят. Хем лошо момче, хем известен, хем духовит и забавен. Изобщо няма как да му удържиш на чара.

„Лесно е да хлътнещ по него, после е кошмар, докато се откачиш, когато започнат изцепките“, ще признае една от бившите му. Колекцията му от гаджета е богата и впечатляваща.

 

 

 

Светът е голям и хубави жени дебнат отвсякъде

казва често с усмивка звездата от „Стъклен дом“. Сред най-известните и атрактивни приятелки е Александра Тюркмен, дъщеря на покойния бос Филип Найденов-Фатик, която така и не завърши НАТФИЗ.

 

Наследницата на Фатик-Александра, също беше запленена от Явор

 

 

Най-одумвана обаче е връзката на Явор с колежката му Луиза Григорова, която днес е омъжена за режисьора Мартин Макариев. Двамата се снимат заедно в сериала „Стъклен дом”, когато любовта пламва между тях, за да угасне след доста бурни истории.

 

Изживя бурна любовна авантюра с Луиза Григорова

„Причината да се разделим беше ревността. Много ме ревнуваше“, споделя той за финала с Луиза.

Вече четвърта година до Явор е с потомствената актриса Рая Пеева, дъщеря на музиканта Пейо Пеев и наследила професията от майка си Красимира Демирова.

 

 

„Всъщност е любов като любов, като при всички останали. Е, може би е малко като по филмите, защото се случи изневиделица“, разказва Пеева. Запознали се, докато рахождали кучетата в квартала. Следват няколко години на приятелство и излизания в обща компания.

„В един момент решихме да пробваме и то взе, че се получи, дано да остане така“, смело си пожелава Пеева.

 

Засега Рая Пеева е най-търпеливата от всичките му гаджета

„Мисля, че както се самоусъвършенствам в социалните си изблици и обществения си живот, така и в личния си живот лека-полека напредвам и ставам по-търпелив и мъдър”, демонстрира наскоро оптимизъм Явор Бахаров.

 

 

Досега той винаги е разчитал на подкрепата на по-големия си брат Захари. По ирония на съдбата изцепката в Банско на Явор съвпадна с неприятен период и за батко му. Големият Бахаров е рекламно лице на Националната лотария, чийто лиценз ще бъде отнет заради решението на парламента да въведе държавен монопол в този бизнес.  Така Захари ще загуби солидните приходи, които му носеше популяризирането в ефир на игрите на щастието на хазартния бос Васил Божков, срещу когото има девет прокурорски обвинения.

 

Баткото обаче със сигурност няма да остане без ангажименти, защото е сред най-търсените актьори у нас след поредицата успешни роли. Въпросът е дали ще трябва да ходи на свиждане в затвора на щурия си по-малък брат или Явор най-после ще успее да прогони бесовете, които го вкарват от беля в беля.

 

Марица

marica.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023