Политика

Как си позволява Радев да казва, че бедността е станала по-голяма, заплатите никога не са били по-високи

Как си позволява Радев да казва, че бедността е станала по-голяма, заплатите никога не са били по-високи

 

марковbig_гео_ги_ма_ков

 

Парализиран ли е главният прокурор, че той така се е развихрил. Подгонил е бандитите, не стои във фризера, не е замръзнал. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков от парламентарната трибуна, предаде новини.бг.

 

„Демокрацията в България си е в ред. Проблем е изявлението на държавния глава, защото заяви, че бедността е станала по-голяма. Е, има икономисти, които могат да кажат, дали някога заплатите са били по-високи. По времето на Виденов или Костов. За тези загубени 90 години той не знае ли. Той (Румен Радев) може би не е чел история, но когато станеш президент трябва да четеш. Бедност има, и в други страни има. И природни бедствия има. Няма вода в Перник, а нима нямаше пожари в Австралия и Гърция“, каза още той.

 

 

„Ние от ГЕРБ не казваме, че сваляме доверието от президента. Макар, че се избра без машинно гласуване. Борисов е различен, защото е обичлив. Премиерът каза,  че обича всички еднакво – всички кметове“, допълни депутатът от ГЕРБ.

 

 

 

„Може да вкараме процедура за импийчмънт, нека да се произнесе Конституционния съд“, разкри Марков.

 

 

 

„Президентът заяви, че тези, които са избрали ГЕРБ не са морални – неморални ли са хората в София, Габрово, Враца, Кюстендил, Пловдив и Дупница“, попита депутатът.

 

 

 

„Много съжаляваме за тази издънка на българския държавен глава. Ние не злорадстваме и не му се радваме за тази груба грешка. От ГЕРБ вече не считаме Радев за президент на целия народ. ГЕРБ ще върви напред и без, и въпреки президента“, завърши Георги Марков.

 

 

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024