Политика

Плевнелиев: Ако Радев отиде на 9 май в Москва, ще наруши националния интерес на България

Плевнелиев: Ако Радев отиде на 9 май в Москва, ще наруши националния интерес на България

 

 

Росен Плевнелиев БНТ

 

 

Ако Румен Радев отиде на 9 май в Москва, ще наруши националния интерес на България.

 

Това заяви Росен Плевнелиев пред Нова тв. Както е известно, тогава в руската столица с огромен парад се отбелязва годишнината от победата над Германия във Втората световна война.

„Казвам и апелирам към президента Радев – ако той отиде на 9 май в Москва, както е дал заявка, той ще наруши драматично националния интерес на България. Защото ако погледнем назад в миналото прогресивното човечество и историята отдавна е казала, че между Хитлер и Сталин няма разлика, те са едно. Те са избили десетки милиони хора. И ако той отиде там, за да обслужи руския национален интерес и ако посочи една България, която беше окупирана, а не освободена, имаме сериозен проблем“, каза Плевнелиев в сутрешния блок на „Нова“.

 

ОТ ФОРУМА:

Роско Проско ,ти ако знаеш колко много държавни глави ще присъстват на парада,това според теб означава, че повечето свят ще бъде с нарушени национални интереси. И ко ши прайм посли?

 

ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО ГО ДАВАТЕ ТОЗИ ГЛУПАК?!?!Защото ако погледнем назад в миналото прогресивното човечество и историята отдавна е казала, че между Хитлер и Сталин няма разлика, те са едно. Те са избили десетки милиони хора. И ако той отиде там, за да обслужи руския национален интерес и ако посочи една България, която беше окупирана, а не освободена, имаме сериозен проблем“, каза Плевнелиев в сутрешния блок на „Нова“.ОТКРОВЕННА ЛЪЖА, НА ЕДИН БИВШ КОМСОМОЛЕЦ, ДЕТЕ НА АКТИВНИ БОРЦИ…. А НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ Е РАДЕВ ДА ОТИДЕ. НЕ САМО ТОВА. ТАКА ТОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ И МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ПЛЕВНАЛИЕВ: КОГА БЕШЕ ИСКРЕН, КОГАТО С ПЯНА НА УСТА ПРОСЛАВЯШЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИДЕИ, ИЛО КОГАТО С ПЯНА НА УСТА ПЛЮЕШ ПРОТИВ ТЯХ?!?!

 

а бе тъпунгер ….и Меркел ходи в Москва …да не би да наруши националния интерес….що се не скриеш бе мишок…

 

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024