Криминално

Арестуваният за грабежи син на Лъчо Мозъка избягал от джипа, който уби Милен Цветков

Арестуваният за грабежи син на Лъчо Мозъка избягал от джипа, който уби Милен Цветков

lucho_sin_djip
Задържаният в миналото за грабежи син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е избягал от джипа, който уби известният журналист Милен Цветков на връх Великден пред столичен мол.
Самият депутат, който е считан за личен лекар на Бойко Борисов, предпочете сам да съобщи новината пред избрани медии, също близки до ГЕРБ. Така той успя да изпревари полицейската информация за самоличността на човека, който е избягал от местопрестъплението и се издирва.

 

 

 

 

Пред 24 часа Иванов заявява: „Да, така е, ужасно е, но е истина. Аз самият съм в шок, защото научих буквално преди малко. Обадиха ви се от полицията, че сам е дошъл да свидетелства, след като първоначално е избягал“, признава народният представител.

 

 

 

 

 

Аз съм разведен от повече от 10 години. И до днес водя съдебни дела с бившата ми съпруга за нашия син, който живя и отрасна при нея. Той не живее с мен, чуваме се веднъж или два ръти годишно на рождени дни. Ако той се сети да ми честити рождения ден, разбира се… Не поддържаме никаква връзка. Това, разбира се, не ме оправдава, аз осъзнавам своята морална вина“, казва още Лъчезар Иванов.

 

 

 

 

Припомняме ви, че името на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов нашумя през 2014 г. и в друг скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен е извършил въоръжени  грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. „Г.М. Димитров“. Тогава депутатът също се разграничи от своя син, като обясни  отново, че нямат близки контакти с майка му Дияна Долапчиева и самия него.

 

 

 

 

Иванов до момента не е коментирал дали днес 22-годишния му син е употребил наркотични вещества, каквито бяха открити в кръвната проба на шофиралия джипа-убиец Кристиян Николов.

 

Фрог нюз

loading...
Криминално

More in Криминално

654

Касапница във Велинград! Известен треньор по плуване уби съпругата и сина си и се самоуби! СНИМКИ

април 12, 2020
neizvesten-prebi-maika-razhozhdashta-se-914

Неизвестен преби майка, разхождаща се в гората с бебе… СНИМКИ

април 9, 2020
5efa209cd292490c80966d37e02e1590

МВР официално предупреди: Не вдигайте на непознати обаждания от телефон с този код!

април 6, 2020
mazh-ubi-i-zarovi-priiatelkata-si-dvora-272

Брутално убийство край Варна: Младият Стоян зарови приятелката си в двора и се скри в землянка

април 4, 2020
07e8d7e16e72178682193561cee37204

Жената, спасила Слави Ангелов: Кръвта му се стичаше и го задушаваше

март 19, 2020
obrat-pochinaloto-dete-asenovgrad-se-328

Обрат! Починалото 3-годишно дете в Асеновград се оказа убито!

март 13, 2020