ОБЩЕСТВО

Караньотов: Майката на Кристиан, тя не стига, че умира, ами ти сега я заключваш и почваш данъчно да я гледаш

Караньотов: Майката на Кристиан, тя не стига, че умира, ами ти сега я заключваш и почваш данъчно да я гледаш

big_sd

 

Това е семейна трагедия, за родителите на момчето. Това дете, защо му слагаш името убиец, майка му и баща му ли са го готвили за убиец, той ли е учил за убиец, каза Ивайло Караньотов на Крум Савов по телевизия 7/8, докато коментираше 22-годишния Кристиан, който уби Милен Цветков в катастрофа.

 

 

Случката е станала, както става всеки месец такава случка, аз лично на младини съм участвал в тази катастрофа, бил съм отпред. Няма да оправдавам родителите на момчето, но да затвориш майката, да я заключиш. Тя не стига, че умира, ами ти сега я заключваш и почваш данъчно да я гледаш, каза Ивайло Караньотов.

 

 

Мъжът на Аня Пенчева продължи коментара си за 22-годишния Кристиян, който уби Милен Цветков на пътя, и неговата майка Десислава по следния начин:

 

 

„Това е отмъщение, не е правосъдие, защото е удобна мишена. Айде сега да скачаме трупешката на главата на жената, освен това е майка. Нека той си получи заслуженото. Знаеш ли откъде идва тази злоба? Хората не вярват на правосъдието, хората викат: Той с пари ще се измъкне. Успокойте се, ще има правосъдие, на момчето му е разбит живота. На всички хора е разбит животът.”

 

 

„Тежко стечение на обстоятелствата, което се случва всеки месец в България, не умира публична личност, не се знае. Той, ако не беше с черна, лъскава или мощна кола, Милен щеше да си отиде още по-мигновено, защото тези лъскави и мощни коли, не са и меки, и са направени за челни удари. Щяха да измрат и трите деца в колата отзад. Трябва да си палят свещичка тези хора, тия са си късметлии, те при всички случаи си отиваха.”, допълни мъжът на Аня Пенчева.

 

 

 

„Аз не знам как действат наркотиците, защото не вземам и не знам как влияят. Бил съм свидетел как влияят. На едно световно първенство със сина ми, отидох при един, исках му един жигльор за Ангел, било е през 2013, 2012 година. Вика ми, не му трябва на Ангел това, трябва му ето това хапче, нека го хапне и да си го лепне на небцето, дава му газ. Тогава взеха да ги наблюдавам холандците. Не дадох хапчето на Ангел, явно беше някакъв опиат. Гледаш ги, на два-три завоя карат перфектно, над лимита. На четвъртия, петия завой правят грешка и падат. Така действа всяко упойващо вещество.”, добави Караньотов.

 

 

 

„Всеки човек има някакви граници, тези граници леко се разширяват. Той е карал към Милен, леко в ступор, и вече си е казал, ще спра, ще спра, абе, айде, няма да спирам. Това е упойка и с лекота  е казал: Я, тоя да го преместя. Без грам да се замисли с какво скорост се движи, зощото не се усеща с тази кола, без грам да се замисли за последствията. Мислел е, че ще го премести, ще тръгне, ще му изръкопляскат в колата, на човека няма да му се случи нищо. Тези задните удари са страшни. Това не е камшичен удар, това си е удар, когато не си мобилизиран и получаваш едно вътрешно ускорение на органите.”, завърши Караньотов.

loading...
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

e1100427a5dd32c7b6d6378359a4fd16

Йорданов срещу Мангъров: Д-р Смърт иска младите и децата да се заразят

април 28, 2020
41

Даниел Вълчев: Не остана багер, до който Борисов да не се е снимал

април 28, 2020
980x551_1566208158

Калоян Методиев: Време е за приключване на неориентираното положение!

април 28, 2020
94889329_3734935119910477_4683946399346196480_o

Борисов иска да изкара пълен мандат като вкара мерките на Ананиев в закон, страхува се от протести

април 28, 2020
posledni-danni-covid-19-u-nas-171

Данни на щаба за размаха на заразата към 17 ч. – ето с колко нараснаха случаите, починали няма

април 28, 2020
big_6

Руски академик посочи удивителна прилика на К-19 със SARS и MERS и каза след колко дни той ще си отиде

април 28, 2020