ОБЩЕСТВО

Лора Крумова огласи скандална версия за трагедията с Милен Цветков: Това не е просто убийство

Лора Крумова огласи скандална версия за трагедията с Милен Цветков: Това не е просто убийство

llora
Това не е просто едно убийство, това е гилотиране. Той е нямал никакъв шанс. Това каза журналистката Лора Крумова, коментирайки катастрофата, при която загина Милен Цветков.

Не искам да съм на мястото на родителите на това момче, сигурна съм, че минават през ада. Сега е особено важно да видим правосъдие и то истинско и не го виждаме. 2 дни след като стана това с Милен, пуснаха Йоан Матев под домашен арест, защото се бавели заседанията. Държавата и управляващите непрекъснато ни показват, че сме нищожества, допълни тя

 

 

 

 

Беше много леко да се работи с Милен Цветков. Той употребяваше иронията си във всички ситуации. Би я употребил и към мен, че съм в телевизионно студио. Аз отказах на много приятели интервю, защото не си вярвах, че мога да издържа разговор за Милен. Това каза журналистката Лора Крумова пред bTV.

 

 

 

 

„Той толкова лесно поставяше граници в общуването с хората. Заради неговата директност го чувствах близък. Той беше като градски Робин Худ. Един приятел часове преди катастрофата ми каза, че го е видял. Всеки го чувства близък. Той се бореше за себе си, но борейки се за себе си имаше стандартите да се бори за всички“, каза тя.

 

 

 

 

„Аз страдам за него като приятел, въпреки че не съм най-близкия му човек и затова се упреквам. Гледам видеа на нас през годините и виждам гениалността му. Той създаваше една артистичност във влизането в разговора. Задаваше въпроси, които хората дори не са се сещали, че искат да зададат. Беше много нежен в общуването с близките си. Когато той дойде в сутрешния блок, аз бях негов партньор, беше махнат Коритаров и след това дойде Милен. Беше като глътка свеж въздух. Той е дал път на много млади хора. Той умееше да вижда в хората таланта“, добави Крумова през сълзи.

 

 

 

 

 

„Има версия, че Кристиан е искал да види какво е да натиснеш газта докрай. Това говори за една безчувственост в хора, които не е имало за какво да се хванат през живота си“, добави журналистката.

 

 

 

 

„Искам да знам какво се е случило. Каква е причината, какво е станало. Това е единственото, което ме интересува. Когато видях кадрите, той не е имал шанс. Това момче го е екзекутирало. Това е скорост, която тепърва ще се установи, говори се за 130 км/ч. Този удар не му е дал никакъв шанс. Искам да успокоя хората, които са му помогнали. Тези които му се притекоха на помощ, му помогнаха да не загуби живота си така както той не искаше – между ламарините“, добави тя.

 

 

 
„В последните 2 години негови колеги не му вдигаха телефона, той беше изненадан. Той оставяше усещането, че пак ще се върне“, каза още Крумова.

 

 

Фрог нюз

loading...
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

141d8a27fdf1dffcf22311497ae9f8c1

Последно сбогом на Милен Цветков!… Виден бизнесмен от София плати погребението му

април 26, 2020
generalat-izbuhna-nosiat-maskite-kato-192

Ген. Мутафчийски си изтрил мейла – масово го псували и ругаели

април 26, 2020
burgas-skarbi-parvata-zhertva-174

Стана ясно кой е починалият днес в Бургас, заразен с К-19. Оказа се известна личност

април 26, 2020
big_ede

Гешев: Мутренските времена свършиха. Ако някои хора не го разберат, ще го разберат по другия начин

април 26, 2020
a87b1f5945a54f6fba1397427d0a07cb

Българин в Хага: Тъжно ми е за вас и за глупостите, които търпите

април 26, 2020
92930-560x315-trim(0,0,810,608)

Ананиев издаде заповед: В парковете ще може да се извеждат деца до 18,30 ч., а след този час – кучета

април 26, 2020