СВЯТ

Основателят на CNN: Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на земята

Основателят на CNN: Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на земята

 

bill-gates

 

 

 

Всички използваме операционната система Microsoft, създадена от Бил Гейтс, но мнозина дори не знаят какво всъщност е възнамерявал да създаде с човечеството.

 

 

Сега Бил Гейтс, заедно със съпругата си Мелинда, са ангажирани в „благотворителен фонд“, чиито дейности всъщност са насочени към прилагане на концепцията за „златния милиард“.

 

 

Предполага се, че проектът е стартиран на 5 май 2009 г. на тайна среща между Бил Гейтс, Дейвид Рокфелер и Уорън Бъфет. Това съобщи основателят на CNN Тед Търнър, който каза, че намаляването на населението на света до 2 милиарда души е идеално. В момента Гейтс инвестира в медицински технологии и проекти за контрол на раждаемостта.

 

 

 

Известно е, че те са свързани със стерилизацията на населението в страните от трети свят чрез ваксинация и насърчаване на ГМО продукти. В началото хората се хранят неразбираемо с какво, а след това отиват за лекарства, защото се влошават. И там вече ги чакат странни таблетки в красиви опаковки – човек може само да гадае за техните странични ефекти. И всичко това се прави така, че световният елит да живее по-дълго.

 

 

 

Цифрите говорят сами за себе си – 1% от богатите американци живеят 14,6 години по-дълго от същите 1% от бедните. Разликата само ще се увеличи. Нищо чудно, че Гейтс, Бъфет и Рокфелерите са инвестирали не в петрол, а в акции на фармацевтични компании. Те финансират разработване на лекарства и медицински изследвания. Бюджетът им, трябва да се разбере, ви позволява да правите това в неограничени количества.

 

 

 

 

И всичко за какво? За да живеем по-дълго и да печелим повече. Сега, например, сред елита е на мода техногенния вампиризъм – преливане на млада кръв в тялото на старата. Основателят на PayPal Peter Thiel направи това.

 

 

 

 

 

Следователно, може да се предположи, че коронавирусът е бил идеята за намаляване на популацията. Както знаете, Бил Гейтс се подготви за това предварително. Преди пет години той говори за епидемия. И дори плати на норвежкото правителство, за да постави централата на биологичните си лаборатории в тази страна.

 

 

 

 

 

Между другото, най-секретните разработки на Гейтс се извършват на огромна лична яхта. Забележимо е, че разполага с два 28-тонови вакуумно затворени резервоара. Казват, че това са водородни двигатели, но това не е така. Това са хладилници за охлаждане на ваксини и вируси.

 

 

 

 

Що се отнася до ваксинацията като начин за намаляване на популацията, тук трябва да обърнем внимание на момента: децата на богатите, включително и Гейтс, не са ваксинирани. Всички те са чували за страничните ефекти и, вероятно, истинската цел на ваксините. Освен това през 2010 г. на закрита конференция в Калифорния самият Гейтс обяви, че новата ваксина ще намали популацията с 10-15%.

Източник Блиц.бг

loading...
СВЯТ

More in СВЯТ

big_31_6

Двойка туристи чак сега разбраха за ситуацията с коронавируса

април 22, 2020
1587536965_2

Европейска солидарност: Ще плащаме заем на Еврозоната без да сме в нея

април 22, 2020
fb_0b04d3cef9055f6f73644d767370ad1c

Какво се случва!? В цяла Европа от небето падат мъртви птици, никой не може да обясни защо! СНИМКИ

април 21, 2020
big_476fa6ed-c46a-41a5-9801-85a889f88483

Подходът на Швеция срещу Covid-19 вече дава резултати. Училища, фитнеси, кафета и барове са отворени

април 21, 2020
Oil fields in the evening, oil field derrick in the evening,  sunset and sunset

Историческо дъно! Барел петрол в САЩ стигна отрицателни стойности на фона на пандемията

април 20, 2020
big_30_5

Учени: Броят на заразените с COVID-19 е до 85 пъти по-висок от данните – това означава много по-ниска смъртност

април 20, 2020