СВЯТ

Основателят на CNN: Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на земята

Основателят на CNN: Ваксините на Бил Гейтс целят сериозно намаляване на населението на земята

 

bill-gates

 

 

 

Всички използваме операционната система Microsoft, създадена от Бил Гейтс, но мнозина дори не знаят какво всъщност е възнамерявал да създаде с човечеството.

 

 

Сега Бил Гейтс, заедно със съпругата си Мелинда, са ангажирани в „благотворителен фонд“, чиито дейности всъщност са насочени към прилагане на концепцията за „златния милиард“.

 

 

Предполага се, че проектът е стартиран на 5 май 2009 г. на тайна среща между Бил Гейтс, Дейвид Рокфелер и Уорън Бъфет. Това съобщи основателят на CNN Тед Търнър, който каза, че намаляването на населението на света до 2 милиарда души е идеално. В момента Гейтс инвестира в медицински технологии и проекти за контрол на раждаемостта.

 

 

 

Известно е, че те са свързани със стерилизацията на населението в страните от трети свят чрез ваксинация и насърчаване на ГМО продукти. В началото хората се хранят неразбираемо с какво, а след това отиват за лекарства, защото се влошават. И там вече ги чакат странни таблетки в красиви опаковки – човек може само да гадае за техните странични ефекти. И всичко това се прави така, че световният елит да живее по-дълго.

 

 

 

Цифрите говорят сами за себе си – 1% от богатите американци живеят 14,6 години по-дълго от същите 1% от бедните. Разликата само ще се увеличи. Нищо чудно, че Гейтс, Бъфет и Рокфелерите са инвестирали не в петрол, а в акции на фармацевтични компании. Те финансират разработване на лекарства и медицински изследвания. Бюджетът им, трябва да се разбере, ви позволява да правите това в неограничени количества.

 

 

 

 

И всичко за какво? За да живеем по-дълго и да печелим повече. Сега, например, сред елита е на мода техногенния вампиризъм – преливане на млада кръв в тялото на старата. Основателят на PayPal Peter Thiel направи това.

 

 

 

 

 

Следователно, може да се предположи, че коронавирусът е бил идеята за намаляване на популацията. Както знаете, Бил Гейтс се подготви за това предварително. Преди пет години той говори за епидемия. И дори плати на норвежкото правителство, за да постави централата на биологичните си лаборатории в тази страна.

 

 

 

 

 

Между другото, най-секретните разработки на Гейтс се извършват на огромна лична яхта. Забележимо е, че разполага с два 28-тонови вакуумно затворени резервоара. Казват, че това са водородни двигатели, но това не е така. Това са хладилници за охлаждане на ваксини и вируси.

 

 

 

 

Що се отнася до ваксинацията като начин за намаляване на популацията, тук трябва да обърнем внимание на момента: децата на богатите, включително и Гейтс, не са ваксинирани. Всички те са чували за страничните ефекти и, вероятно, истинската цел на ваксините. Освен това през 2010 г. на закрита конференция в Калифорния самият Гейтс обяви, че новата ваксина ще намали популацията с 10-15%.

Източник Блиц.бг

СВЯТ

More in СВЯТ

radev_bgnes

Радев пред евроделегацията: ЕС трябва да е силно ангажиран с борбата срещу корупцията в България

септември 24, 2021
f17e0b6271ff4fc58117cdac0062b4eb

Пентагонът: САЩ ще ликвидират всичките си химически оръжия

септември 23, 2021
shofiori europa

Голямо търсене на работници: Невероятни заплати за чистачки и шофьори. Никой не иска работата

септември 23, 2021
73d467bec817483ab09514422fbea977

Германия спира обезщетенията за поставени под карантина

септември 22, 2021
електрd33c70030aa48be8945993886b716d93

Русия въвежда отстъпка 7100 евро при купуване на нов електромобил

септември 22, 2021
0f7c9e12a2264184838daeb92b05bf48

Излезе втори доклад, който довършва Кристалина Георгиева: СБ взимала пари от държави, за да подобри рейтинга им

септември 21, 2021