Коментари

Плеймейтката-писателка Калина Паскалева: Надали детето е искало да убие Милен Цветков. Случват се такива неща

Плеймейтката-писателка Калина Паскалева: Надали детето е искало да убие Милен Цветков. Случват се такива неща

 

img_1416425752

 

 

Плеймейтката, която се преквалифицира в писателка, Калина Паскалева си навлече гнева на хората с думите си след убийството на Милен Цветков навръх Великден. Паскалева защити убиеца на журналиста, защото дрогата била част от живота ни, видя Lupa.bg.

 

 

 

 

“Заболя ме като разбрах за нелепата смърт на Милен Цветков, защото да те убият в гръб, е жестоко. Същото щях да почувствам и ако се беше случило на някой друг. Всеки живот е ценен, независимо от професията.

 

 

С Милен не сме били близки, защото да си гост в нечие предаване, не те прави приятел на водещия. Той вършеше работата си, както я разбираше. Имаше разпознаваем почерк.

 

 

Силно се съмнявам, че детето е искало да причини тази катастрофа, да убие Милен, да погуби и себе си. Както и силно се съмнявам, че тези, които се нахвърлят сега върху него, винаги са карали колите си трезви, или не са минавали на червено. Също така се съмнявам, че са правили забележки на колегите си журналисти, които са карали на няколко чаши вино и линии кокаин.

 

 

 

 

Всичко това не прави момчето невинно, но дрогата е част от живота ни и вие прекрасно знаете колко смърт предизвиква. Не вярвам вчера да сте разбрали, че 20 годишните се друсат с трева и амфети. И младежът да не караше Ауди, а счупен голф, резултатът щеше да е същият.

 

 

 

 

Днешните жалещи колеги на Милен не помня да са разследвали и писали за продавачите на наркотици, може би защото са се страхували от тях за себе си, може и поради други причини, но това и друг път съм казвала, ги прави тихи съучастници.

 

 

 

 

Дано присъдата на причинилия ПТП-то не бъде условна, защото е с чисто досие и майка му е достатъчно богата да наеме най-добрия адвокат. Ако този инцидент предизвика дебат и промяна в закона по пътищата, би било добре.

 

 

 

 

Не забравяйте, че такива катастрофи стават често, просто загиналите не са публични личности. Мир на праха му и съболезнования за семейството“, написа в социалната мрежа Калина.

 

 

Лупа БГ

loading...
Коментари

More in Коментари

rumqna_chenalova

Румяна Ченалова с разтърсващ анализ на разказа на свидетеля Петков за катастрофата

април 21, 2020
СЛАВИ-ГРИМЬОРКА8021-620x330

Слави Трифонов: Борисов излъга и трябва да понесе наказателна отговорност, но прокурорът е зает с друго

април 21, 2020
ef286a8569c8f0ddaadc142c453f05af

34 години след Чернобил: Радиация ли удари генерал Мутафчийски?

април 21, 2020
rumen_radev_bgnes

Радев: Смъртта на Милен Цветков осветли това, което грози българина: да стане жертва на беззаконието

април 20, 2020
big_30_6440

Бенатова: Това момче уби Милен. Но други го свалиха от екран. Тогава вестниците не пишеха толкова, живият Милен не беше интересен

април 20, 2020
img_5e9c4eadc4378-410x260

Борисов, на Възкресение Христово свещта не се духа, оставя се да изгори сама

април 19, 2020