Uncategorized

Разследване на ГДБОП доказа, че Арман Бабикян наистина е шефът на „Информиран.нет“! (ДОКУМЕНТИ)

Разследване на ГДБОП доказа, че Арман Бабикян наистина е шефът на „Информиран.нет“! (ДОКУМЕНТИ)

 

660_4658a80f310c9eb81a323b21596aa0d5

 

 

 

Арман Бабикян със сигурност е собственик на гнусния анонимен фейк сайт „Информиран.нет“, който ежедневно облъчва аудиторията със стотици фалшиви новини. Това доказват документи от ГДБОП към МВР, с които се сдоби по свои канали редакцията на ПИК във връзка с разследване, което провеждаме относно собствеността на ментето, съобщава сайтът на Недялко Недялков.

 

 

 

Ето какво още става ясно от публикацията:

 

 

 

Оказва се, че службите са наясно с истинския бос на сайта още от години, но не си мърдат пръста по въпроса да го осветлят и така да дадат възможност на мнозина засегнати да заведат дела срещу него.

 

 

Защо има чадър над Бабикян и докога ще продължава това, е отделна тема, която скоро също ще получи своя отговор, заканват се от ПИК.

 

 

Днес публикуваме официален отговор на компанията „Суперхостинг“ до ГДБОП, в който се посочва, че титуляри на хостинта са лицето Мартин Иванов, както и юридическото лице „Итера 431“ ЕООД.

 

 

 

 

Публикуваме и справка от Търговския регистър, от която е видно, че управител на „Итера“ е Арман Бабикян.

 

 

 

 

Публикуваме и фактура, с която Бабикян плаща таксата за хостинга на „Информиран.нет“ за цялата 2018 г.

 

 

 

 

Интересното е, че лицето „Мартин Иванов“ няма налично ЕГН, което вероятно означава, че е псевдоним. Посоченият мейл за връзка пък е slavit@gmail.com, което е случайна или неслучайна препратка към Слави Трифонов.

 

 

Припомняме, че преди месец ПИК пусна жалба до прокуратурата в опит да осветли темата със собствеността на „Информиран.нет“.

 

 

 

 

Докато чакаме почитаемите прокурори да се наканят да разследват, ние сами тръгнахме по следите на отровното менте.

 

 

След справка с компютърни спецове узнахме, че IP-адресът на „Информиран.нет“ е 164.138.221.45. Хоства се в българската компания „Суперхостинг„.

 

 

 

Проверката ни показа, че в момента, към 2020 г., този IP-адрес съответства на сайта emagine.bg. В Register.bg е указано, че собственик на този домейн е фирма „Манира“. Изпълнителен директор на фирмата пък е лицето Арман Бабикян, адресът е улица „Тулово“ 3, София.

 

 

 

 

Излиза, че Бабикян е прехвърлил домейна от една своя фирма – „Итера“, към друга – „Манира“, след като ГДБОП са направили проверката през 2018 г.

 

 

 

ПИК ще предостави документите, с които се сдоби, на прокуратурата, за да подпомогне нейното разследване относно собствеността на „Информиран.нет“.

 

 

 

В същото време адвокатите на ПИК вече подготвят солиден финансов иск в съда срещу Арман Бабикян заради безобразните клевети срещу неговия издател и неговите журналисти в годините назад, заявяват от сайта на Недялко Недялков.

 

 

 

 

Припомняме, че Арман Бабикян се прави на ни лук ял, ни лук мирисал по темата с гнусните фейкове и твърди, че нямал сайт. Той е редовен гост в студиата на национални телевизии, както и в БНР, където раздава морални оценки и присъди по актуални обществени теми.

 

 

 

 

ПИК

pik.bg

 

loading...
Uncategorized

More in Uncategorized

93028220_166090594602009_2063682681366904832_n

Има ли Мангъров интерес от повече болни и защо агитира за стадния имунитет на измираща Англия

април 15, 2020
big_242c

Тъжна новина: Напусна ни легендарният мим Николай Ганчев-Руди

април 14, 2020
952992

Пророчицата Ванга: Идват нови болести, хората ще мрат като мухи, но българите ще намерят спасение

април 5, 2020
0000241941-article3

БГ емигрант: Гледай, Бойко, какво ни раздават в Испания за Корона Кризата! ВИДЕО

април 2, 2020
bulkA

Булка избяга от сватбата си, след като в последния момент непозната жена й разкри…

април 1, 2020
ванга2013-04-14_09

Ванга предрекла коронавирусa и назовала лекарството за него

март 26, 2020