Криминално

Арестуваният за грабежи син на Лъчо Мозъка избягал от джипа, който уби Милен Цветков

Арестуваният за грабежи син на Лъчо Мозъка избягал от джипа, който уби Милен Цветков

lucho_sin_djip
Задържаният в миналото за грабежи син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е избягал от джипа, който уби известният журналист Милен Цветков на връх Великден пред столичен мол.
Самият депутат, който е считан за личен лекар на Бойко Борисов, предпочете сам да съобщи новината пред избрани медии, също близки до ГЕРБ. Така той успя да изпревари полицейската информация за самоличността на човека, който е избягал от местопрестъплението и се издирва.

 

 

 

 

Пред 24 часа Иванов заявява: „Да, така е, ужасно е, но е истина. Аз самият съм в шок, защото научих буквално преди малко. Обадиха ви се от полицията, че сам е дошъл да свидетелства, след като първоначално е избягал“, признава народният представител.

 

 

 

 

 

Аз съм разведен от повече от 10 години. И до днес водя съдебни дела с бившата ми съпруга за нашия син, който живя и отрасна при нея. Той не живее с мен, чуваме се веднъж или два ръти годишно на рождени дни. Ако той се сети да ми честити рождения ден, разбира се… Не поддържаме никаква връзка. Това, разбира се, не ме оправдава, аз осъзнавам своята морална вина“, казва още Лъчезар Иванов.

 

 

 

 

Припомняме ви, че името на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов нашумя през 2014 г. и в друг скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен е извършил въоръжени  грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. „Г.М. Димитров“. Тогава депутатът също се разграничи от своя син, като обясни  отново, че нямат близки контакти с майка му Дияна Долапчиева и самия него.

 

 

 

 

Иванов до момента не е коментирал дали днес 22-годишния му син е употребил наркотични вещества, каквито бяха открити в кръвната проба на шофиралия джипа-убиец Кристиян Николов.

 

Фрог нюз

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024