Политика

Баджева: Борисов търси да оглави бунта срещу себе си. Много се боя, че киселият генерал ще е жертвеният агнец

Баджева: Борисов търси да оглави бунта срещу себе си. Много се боя, че киселият генерал ще е жертвеният агнец

 

 

big_gag

 

 

 

Борисов търси да оглави бунта срещу себе си, защото рейтингът му пада. Отварянето на парковете е пълна подигравка. Понеже той вижда това нещо, изключително инстиктивен е, той ще намери изкупителна жертва. И много се боя, че същият кисел генерал ще е жертвеният агнец, каза Мира Баджева в телевизия 7/8.

 

 

Сигурно Мутафчийски е специалист, но няма да ми е мъчно за него. Дай боже, никога да не ни се налага да стигаме до него в болницата. Не избра подходящия тон, продължава да се държи назидателно и обидно с българите, и аз мисля, че наистина трябва да отстъпи. В щаба има други хора, като Кунчев и Кантарджиев, които си разбират от работата., допълни журналистката.

 

 

Борисов е голям хитрец, той е хитър  политик. Каза днес, че нарочно решил да изплаши българите, тъй като такава била народната психология. Това не е честно, с нас се отнасят по изключително непочтен начин. Не ни каза истината, а се опитват да ни изплашат, каза още Баджева.

 

 

Н аправи грешка. Да ни плаши с ада, с морги, с чували с трупове, как няма да стигнат

 

 

„Какво стана с австрийския премиер, обвиняват премиера, че той съвсем съзнателно с драматизирано изявление какви страшни работи ще се случват,  е уплашил народа си и в момента му търсят отговорност. Борисовият приятел Курц иска да публикува протоколи от това заседание, разни опозиционни партии му  искат оставката, това не се ли случва същото в България.”, допълни Баджева.

 

 

 

”Помниш ли, този същия министър-председател с име Бойко Борисов, излезе и каза: Мен Доган ме е поръчал. Представи си, как излиза Курц и казва: Ханс ме е поръчал. Представяш ли си, как ще блесне това. Трябва да разследват Ханс, а някакви разследвания имаше ли тук.”, намеси се Слави.

 

 

 

„А спомняш ли, същия министър-председател Бойко Борисов обвини бившата вече приятелка на предния премиер на България Сергей Станишев, дадени са й били пари да прави нещо в Сомалия. Беше ли Елена Йончева обвинена, че е взела пари? Аз питам, осъди ли го. Осъди го. Така че за хвърлени думи в пространството в България малко се търси сметка за това, а в Австрия го правят.”, допърлни Баджева.

 

 

 

„Чудя се как телевизиите излъчват целите пресконференции на щаба, това е безплатен пиар за следващите избори на министър- председателя. Той говори дълго каквото си иска”, каза Слави.

 

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024