Uncategorized

Булка избяга от сватбата си, след като в последния момент непозната жена й разкри…

Булка избяга от сватбата си, след като в последния момент непозната жена й разкри…

 

bulkA

 

 

Сватбата е един от най-очакваните и важни дни в живота на всяка жена. В този ден никой не иска да бъде нещастен. 

 

 

 

За съжаление, понякога Съдбата ни поднася неприятни изненади и се случва церемонията да бъде отменена в последния момент заради предателство, извършено от един от партньорите.

 

 

 

Точно това се е случило с героинята на днешната ни история. Разтърсващият й разказ се превърна в истински вирус в социалната мрежа.

 

 

Наранената жена споделя с всички унижението, което е преживяла минути преди да прекрачи прага на ритуалната зала, след като непозната й е разкрила грозната истина, че бъдещият й мъж я мами с други жени.

 

 

 

Тя мислела, че е намерила мъж, който ще бъде с нея завинаги и съвместният им живот ще е прекрасен. Но се оказало, че в живота му има повече от една жена.

 

 

 

„Както повечето момичета, и аз мечтаех за прекрасна сватба. Исках всичко да е като по филмите – красива бяла рокля, гости, забавление. Бих била най-щастливата жена на света, знаейки, че този мъж ще бъде с мен завинаги.

 

 

 

 

Никога не съм мислила, че любимият ми може да ме предаде. За съжаление, той направи това и съсипа всичките ми мечти.

 

В деня на сватбата ни, преди да пристъпя прага на ритуалната зала, видях жена, която стоеше на вратата. Тя изглежда притеснена. Приближи се до мен и ме помоли да я изслушам.

 

 

 

Отначало се смутих, защото не я познавах. Освен това бързах да се омъжа!“, пише предадената младоженка.

 

 

 

„Но тя, без да чака отговор, бързо извади телефона си и каза: „Трябва да ви покажа нещо, това ще промени живота ви. Въпреки че ще боли, мисля, че трябва да го разберете сега“.

 

 

Чувствах се много неловко. Нямах представа какво смята да ми каже. Тя ми подаде мобилния си телефон и видях снимка на някакво момиче с бъдещия ми съпруг. Изглеждаха много близки. Беше очевидно, че ми е изневерявал, но не исках да повярвам в това, затова казах, че това просто са стари снимки.

 

 

 

 

И в този момент сълзите започнаха да се стичат по бузите ми. Знаех какво се случва и защо тази жена беше толкова тъжна. Исках да си тръгна, но тя ме хвана за ръката и ми каза: „Това не са стари снимки. Случи се снощи. Бъдещият ви съпруг си има няколко жени. Аз съм една от тях.

 

 

 

Никоя от нас не знаеше за съществуването на другата. Срещнах се с дамата от снимката. След това разбрахме за вашата сватба и решихме да разкрием цялата истина за мъжа ви. Не искахме той да съсипе живота ви.

 

 

 

Момичето от снимката не дойде, защото не искаше да я обвинявате. Всъщност, нито тя е виновна, нито аз. Той ни лъжеше и трите, а не е изключено да има и други измамени. Заслужавате по-добър мъж. Ние вече прекратихме отношенията си с него“, каза ми непознатата.

 

 

 

Чух думите й и не можех да спра да плача. Целият ми свят рухна, а доказателствата бяха пред очите ми. Трябваше да взема много важно решение. И познайте какво беше то? Обърнах се с гръб към залата и хукнах към вкъщи.

 

 

 

 

Сватбата не се състоя. Телефонът ми пламна от позвънявания и съобщения, но аз не отговарях. Щом ме мамеше преди сватбата, щеше да го прави до края на живота ни!

 

 

Не зная как след всичко това отново ще мога да вярвам на хората“, завършва предадената жена.

 

/jenata.blitz.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023