Коментари

Героите на България!

Героите на България!

 

92150947_2656593284576329_6669993535338446848_n-e1586276497992-678x381

 

 

Това са Те, хората които ни спасиха от сигурна смърт, които от 30 дни се раздават в името на Народа, работят денонощно и се стремят да сме добре информирани!

 

 
Надали ще ви изненадам с новината, че Делян Пеевски е Дарителят на месеца. Пик, Блиц, Канал 3 и Нова Тв. са готови още от сега да го изкарат Герой, а покрай тях и стотици хиляди зомбирани малоумници, които следят тези медии и тяхните печатни издания.

 

 

Това момче е дарило над 2 Милиона лева в тази тежка за България криза, и е достойно да кръстят в Пазарджик улица на него, а след кончината му да го канонизират едновременно от Българската Православна Църква и от Главното Мюфтийство!

 

 
Явно всички забравиха, че този „СВЕТЕЦ“ , в едно с Ахмед Доган и Бойко Борисов откраднаха 3 Милиарда от КТБ, че неговите фирми усвояваха и усвояват Милиарди от Нашите пари? Забрваихте ли, че този Гнусен Национален Предател не стъпва в Парламента от години, но взима заплата, че го пази НСО на което ние всички плащаме, че стана Мулти-Милионер докато беше Депутат ( което е необяснимо и напълно незаконно)?

 

 

А кой мислите че удари Васил Божков и ще превземе бизнесът му?
Този „Свински“ Вирус превзе и отрови цялото Общество, взе под крилото си всички продажници, всички политически дегенерати, създаде армия от скъпоплатени Проститутки, които са готови на всичко за пари и за да се чувстват част от „Елита“. Две от тях са на снимките в края на статията ми!

 

 
То създаде държава в държавата и всичко това с позвoлението и подкрепата на Полиция, Съд, Прокуратура и разбира се Бойко Борисов?
Вирусът Пеевски е много по-опасен за България от COVID-19, защото той е много по-адаптивен, той притежава власт и пари, него никой не се и опитва да го унищожи, той е просто Неприкосновен?

 

 

 
Веднага след Дилянчо се нарежда Кирчо Домуса?
Този вече опитомен бизнесмен също дарява много от паричките, които държавата му е спестила в годините, които държавата му е наляла в годините и тези, които тепърва ще изкарва от държавата в годините?

 

 
Той, Пеевски, Вальо Златев, Георги Гергов, и много други Гербо-Дпсаро-Бспаро-Патриотаро зависими, ще имат да усвояват едни доста Милиради в следващите месеци, за да могат да излязат силни от тази криза, за да имат пари за изборите през 2021, и за да си подсигурят още няколко години рахат и локум?

 

 
Цвета Караянчева??
Това недоразумение е по закон Първа в Държавата?
По- Тъпа селянка от тази май не сме имали на този пост ( даже и Цецка Цачева стоеше по-добре, нещо което никога не съм мислил, че ще кажа или напиша)?
Сякаш Бойко и Сие ни пробват доколко можем да търпим?

 

 
Но това не е всичко, защото дори и Цвета е Цвете пред Дани Кирилов?
Искам да знам кои са били тези преподаватели, които са му дали диплома на този юридически клоун и да им забранят да преподават?

 

 
Толкова ме е Срам, че този представлява България пред света, че съм готов да му простя всички щети, които нанесе на България с безумните си законопроект и тяхното непрестанно отменяне, само и само да се махне?
Но и този не е Най-тъп в правителството със СОП (СОП- специални образователни потребности), което ни управлява?

 

 
Николина Ангелакова?
Принцесата, която е съчетала в себе си красота, чар, стил и огромна доза интелект?
Жабата целуната от Принц Бойко успя да премахне Мутрите от Концесиите на плажовете?

 

 
Намали цените на шезлонгите?
Увеличи в пъти туристите?
Успешно промотира Красотата си на всякакви червени килими по света и у нас?

 

 
Докара десетки хиляди Белоруски и Украински младежи,които да работят за без пари в хотелите на Милен Велчев, Ахмед Доган, Вальо Злтаев и прочие Боклуци, докато на нашите деца им е забранено да работят повече от 4 часа на ден и след 22.00ч., нищо че те точно тогава излизат за дискотеки и партита?

 

 
Ананиев (Здравен Министър)?
Този е незаменим, безсмъртен, неостаряващ, той е Административен БОГ?
Преминал през всички правителства, доказал се във всякакви сфери, той истински промени здравеопазването в Бг?
Всички Държавни болници са превърнати в отблъскващи, депресиращи и отбягвани от цялото Общество?

 
Лекарите там работят за жълти стотинки, сестрите са като робини, но иначе всичко е наред, нали си имаме частни клиники?
Имаме си, а някой запита ли се на кой са тези клиники?
Как се строят такива, как се обзавеждат с апарати за десетки милиони и как всички тези клиники тънат в разкош от пари, а държавните умишлено умират?

 

 
Милиарди всяка година изтичат от нашите джобове и се пренасочват към джобовете на лекари, които са погалени по главичките?
На всичко отгоре, сега Нова Тв и БТВ събират дарения за ремонти на Държавни болници, на отделения и на какво ли оше не? Че защо ние да събираме пари за вашите грешки бе г- да и дами Управленци?

 

 

 
Че малко ви даваме, за да храните десетките хиляди “ САМОТНИ МАЙКИ“, които са омъжени по Циганските закони, но не и по задължителните Български такива?
Вече цяло десетилетие г-н Циганина прави деца и умишлено не ги припознава, а „УЖ’ Самотната му жена получава стотици левове на месец за всяко дете?
Като си говорим за читавите Лекари в България, точно днес на техният празник?

 

 
900 000 Инвалиди?
Да не би тези корумпирани боклуци в ТЕЛКОВЕТЕ да не са Лекари? Да не би в Министерството да не знаете колко е тарифата, кои са посредниците и кои са лекарите?
Да не би да направихте ревизия на всички Телкувани цигански гета, които живеят на гърбовете на всички останали?

 

 

 

 

 

Бойко Борисов?
Евала, Баце!
Ти успя да превърнеш всички държавни институции в цирк пълен с изроди, че се и гордееш с това?
Чакам с нетърпение да видя със собствените си очи, как ще бъдеш предаден от собствените си изроди, как ще ти го набият Цветанов, Пеевски, Гергов и Сие, ама така ще ти го набият, че ще ти изхвръкнат очите!
Заслужен край за един заслужил актьор…

 

 

 
Уважаеми БЪЛГАРИ, Апелирам към вас, Умолявам ви, спрете да гледате Нова телевизия, Канал 3, ТВ. Европа, БТВ, спрете да четете всякави вестници свързани с Пеевски и Сие, спрете да влизате в сайтове, като ПИК И БЛИЦ, спрете да рекламирате на тези места, спрете да гласувате за тези идиоти!

 

 

 

 
Погледнете ги на снимките, вижте ги хубаво и се замислете, това ли заслужавате?
Алооо Васил Божков и Цветан Василев?

 

 

 
Вие докога ще си мълчите?
Виновни сте за много неща, това е сигурно, но все още можете да изкупите греховете си пред нас?
Извадете всичко което имате за гореспоменатата пасмина, докажете, че сте мъже, че имате чест и достойнство…

 

 

Иван Иванов, Свободно слово

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024