Политика

Дончева сече като с бръснач: Некадърникът тържествува над нормалните хора

Дончева сече като с бръснач: Некадърникът тържествува над нормалните хора

donceva_5
В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище – Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори. Това заяви в предаването ”Тук и сега със Светла Петрова” лидерът на ПП ”Движение 21” Татяна Дончева.

В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави, смята Дончева и допълни: „Когато глупаците управляват, хаоса става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет.

 

 

 

Лицето на хаоса – Борисов, има горещи фенове – актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора”.

 

 

 
„Само Стоичков му се опълчи – не знам дали знаете, но една година журналистите бяха избрали Борисов за „футболист на годината“, но Стоичков отказа да му даде наградата“, каза Дончева и цитира сентенция на Радой Ралин: „Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи“.

 

 

 

Дончева остро разкритикува и действията на Националния оперативен щаб. “Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си“, заяви Дончева и попита: „Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов“?

 

 

„Васил Божков е поредният в списъка. В списъка са тези, които са получили пари. Списъкът за отстрел започва отдавна, когато убиха първите“, обясни Дончева и допълни: „Досега на Божков взеха това, което можеха да му вземат, сега действат нататък“.

 

Сега, Фрог нюз

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024