Коментари

Д-р Георги Тодоров: Шефът на БЛС ми държи сметка защо съм имал мнение за ген. Мутафчийски

Д-р Георги Тодоров: Шефът на БЛС ми държи сметка защо съм имал мнение за ген. Мутафчийски

 

a91e1eae55204c448ec3fedeefa99f3a

 

 

Вчера получих странно писмо, в което председателят на УС на БЛС д-р Иван Маджаров се оплаква на Етичната комисия от мен и ми държи сметка защо съм пишел на стената си във Фейсбук мнението за генерал Мутафчийски и съм го квалифицирал, споделя в социалната мрежа д-р Георги Тодоров.

 

 

 

Ето какво още споделя той като отговор на този опит за репресия и подтикване към автоцензура от председателя на Български лекарски съюз (БЛС):

 

 

Ами защото стената си е моята, защото това ми е мнението за този човек, защото е ясно че разбирам повече от него от лабораторни тестове, защото разбирам от него повече от инфекциозни болести! Но не и от коремна хирургия. А УС на БЛС и неговия председател да не би да са се превърнали в прокси на генерала?

 

 

 

Ако той е нещо недоволен, генерала, да ме даде той, що ползва ръчичките, на председателят на УС на БЛС – отговора е: Защото е страхлив! А със страхливи генерали се губят войни. А защо не ме даде на съд? Ами защото много добре са му обяснили , че като публична личност търпи много повече от останалите, според решение на ВКС и нищо не може да излезе.

 

 

 

Истината е че съм подготвен, и решителен и съм неудобен, а с някои членове на УС на БЛС ще си поприказваме. Само дето не мога да намеря решението на УС на БЛС да ме даде на КПЕ, освен ако не е негово решение, самостоятелно. Което вече е подло, което не се и съмнявам.“

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024