Коментари

Д-р Цветеслава Гълъбова: Адски тъжно е да гледам хора с интелект да се гънат като тръстики

Д-р Цветеслава Гълъбова: Адски тъжно е да гледам хора с интелект да се гънат като тръстики

cveteslava_galabova
Един пост на Иво Христов, озаглавен Диктатура на коментариата и посветен на две от дежурните по плювки по Президента – буруджиева и т.нар.проф. а. христова /нарочно всички букви са малки/, ме провокира да се замисля, че покрай корона вируса, от екрана липсват традиционните т.нар. анализатори.

Един доц. Стойчо, един криминално проявен /нали така се казва като са те разследвали, ама не са те осъдили/ Харизанов, един антрополог Харалан, една социоложка Евелина незнамсикоя от агенция „Тренд“, плюс тези двете – да ми простят пропуснатите, не от лошо, ама сте много мисиранализаторите и може да не се сетя за всички.

 

 

 

Та, вече усещам липсата им. И както пее Васил Найденов в една любима за мен песен „Всичко отминава под това небе, болката отляво – не!“. Ще отмине кризата с пандемията, но ако тези не се върнат по екраните, с какво ще се забавляваме сутрин. Защото, с цел запазване на психичното ми здраве, започнах да се забавлявам с неуспешните напъни на рояка анаЛИЗАТОРИ, да си заслужат платата. Всичките, с малки изключения, са горе-долу на моята възраст, т.е. 54 години.

 

 

 

Е, забавно ми е, защото ако се замисля, ще ми стане адски тъжно, да гледам хора с уж интелект, с уж образование, с уж житейски опит, с уж титли, да се гънат като тръстики и да не могат да стоят изправени и с достойнство.

 

 

 

Ей, индивиди /щото не сте личности/, ще вземете да се сецнете в кръста от толкова навеждане или няма да ви остане плюВка от толкова плюене по президента, да оближете паничката с повръщаното, дето ви е сервирана. Хайде, поизправете се, че може да си останете в тази наведена поза от дисксопатията и да ви се случат други неприятни неща

 

 

 

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024