ОБЩЕСТВО

Коя е Симона – момичето, пътувало в джипа – убиец на Милен Цветков? СНИМКИ

Коя е Симона – момичето, пътувало в джипа – убиец на Милен Цветков? СНИМКИ

 

simona-e-momicheto-bilo-kolata-pri-335

 

Втори ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят за трагедията. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран келеш Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за присъда доживотен затвор, без право на обжалване.

 

 

Маминото синче е летял с бясна скорост, тотално неадекватен. Полицията установи наличие на канабис и амфетамини. Със същите вероятно са били друсани и другите двама в колата – синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче – приятелка на Кристиан.

 

 

Симона е приятелката на Кристиан Николов, пътувала в смъртоносното Ауди Q7, което се заби в колата на Милен Цветков, който издъхна минути по-късно. Освен нея в колата е пътувал и синът на депутата Лъчезар Иванов. И двамата са избягали след катастрофата, а тепърва ще се изяснява знаели ли са, че Кристиан е употребил наркотици.

 

 

Снимките на Симона и профилът ѝ във Фейсбук станаха едно от най-споделяните неща в интернет пространството. Преди часове профилът на момичето е изтрит, но меко казано скандални нейни снимки с оглед откритите наркотици в кръвта на Кристиан, вече са разпространени широко в интернет.

 

 

 

Видът ѝ на фотосите – татуси, пиерсинги, разширени зеници – станаха повод мнозина да я окачествят като човек, на когото дрогата не му е непозната.

 

 

 

 

От профила на приятелката на убиеца на Милен лъха нечистотия и разврат, а потребителите се отвратиха от неин пост на женско лице, в чиято уста е натъпкана с карантия. Както и колаж на млади родители с „бебе канабис“.

 

 

 

Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където както е известно, се консумират основно забранени вещества.

 

 

 

„Към момента 4 души са задържани за инцидента за 24 часа“, потвърди вътрешният министър Младен Маринов. Според премиера Бойко Борисов пък ограничения на мощността на автомобилите при младите шофьори няма да доведе до по-малко инциденти.

 

 

 

 

„Трябва да се помисли за много по-тежка санкция за тези, които употребяват наркотици и се качват зад волана“, заяви премиерът Борисов.

 

 

 

„Тежък, гаден, нещастен – каквото и да кажеш за този инцидент ще е малко. Бог да прости Милен Цветков. Трябва да се помисли, да се промени законодателството“, добави още той.

 

 

И двамата пасажери – Симона и синът на Иванов, са задържани за 24 часа, а Кристиан вече с прокурорско задържане за 72 часа. По първоначални данни двамата пасажери са се покрили и не са съдействали като очевидци при пътно-транспортното произшествие.

 

 

Няма яснота и дали също не са били дрогирани като Кристиан.

 

 

Докато синът на Лъчезар Иванов вчера в крайна сметка е бил задържан за разпити, то информация за Симона допреди часове нямаше. Днес обаче стана ясно, че вече четирима са задържани именно след нейния арест.

 

 

 

 

Според адвокати никой от двамата спътници на Кристиан не може да бъде подведен под наказателна отговорност, тъй като няма състав за укриване или за какъвто и да е вид престъпление, касаещо пасажери в кола, участвала в ПТП. На този етап се установява дали майката на момчето Десислава Пешева, която също е задържана, е знаела и е предоставила скъпия фирмен автомобил на сина си, като от това зависи дали спрямо нея ще има обвинение.

 

 

 

Обществото обаче е гневно за поведението на Кристиан и неговите приятели в колата, тъй като според очевидци те не са предприели никакви действия да помогнат на Милен Цветков. Напротив, не са търсели начин да спасят живота му и дори няма данни да са съдействали на разследването до момента.

 

 

Трафик нюз, Лупа БГ

trafficnews.bg

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024