Коментари

Лияна Панделиева: Ще се окаже, че Кристиан не знае кой е сипал наркотиците в чашата му с кока-кола

Лияна Панделиева: Ще се окаже, че Кристиан не знае кой е сипал наркотиците в чашата му с кока-кола

liana_pandelieva
Убиецът-наркоман Кристиан Николов доброволно оставал в ареста и нямало да обжалва мярката си. Трогателно, а? Направо си е найс от всякъде!

Каква е играта на адвокатите:

 

 

– Кристиан се е покаял за деянието и желае да съдейства на следствието;
– Кристиан не е наркоман, защото по времето на престоя в ареста не е изпаднал в абстиненция, което значи, че дрогирането му с четири различни опиата, е плод на младежка грешка и лош навик да поглъща всичко, което му е пред очите;
– Ще се окаже, че Кристиан не знае кой е сипал наркотиците в чашата му с кока-кола;
– Насилствено дрогиран, той дори не помнел кой е и не разбрал дори, че се е блъснал в нещо;
– Кристиан не е искал да въздейства на другите свидетели, за да е прозрачно и честно разследването;
– Майката на Кристиан го е убедила, че така е морално, защото цялото семейство е изключително морално и само понякога правят по някоя случайна катастрофа;
– На излъчения запис как джипа, който явно кара Кристиан минава на червено, ще се окаже, че джипът се е карал сам, но Кристиан не е бил в него;
– Семейството на Кристиан е готово да поеме отговорността си, а съдът остава да прецени, че не става дума за опасен човек, а за младеж, който случайно е объркал педала на спирачката с този на газта.

 
– В залата ще стои смирено и скромно и неговата 20-годишна годеница, която е била в джипа по време на катастрофата, но по нищо не е разбрала, че зад волана седи тежко надрусан човек!

 

 

 

Междувременно, хей тъй, между другото, се оказа, че най-сърцатата защитничка на майката на Кристиан – Деси, е Ивет Добромирова и то по много проста причина: нейната сестра е омъжена за брата на Деси и племенниците на Ивет са първи братовчеди на Кристиан. Та нищо чудно в тази ювелирна акция с примиреното и добронамерено оставане на Кристиан в ареста, да участва и сериозен ПР специалист.

 

 

Сега, докато е в ареста, хората реално няма вече срещу какво да протестират: няма как някой да каже, че гаранция от примерно 200 хил.лв. е възможна, защото става дума за милионери; няма кой да се занимава с майката Деси, защото никой не знае повече от това, че не е подавала финансови отчети (а по въпроса със сигурност много хора вече работят с цел да покрият каквото трябва).

 

 

 

 

Милен е вече погребан, коронавирусът продължава да клати живота на милиони засегнати от икономическите промени хора, а един от адвокатите на Кристиан заяви в интервю, че много неща не са изискали още от защитата, но постепенно ще ги изискат и е важно да се уточни откъде точно е дошъл джипът, щото ако не знаем целия му маршрут, как ще разберем защо размазва колата на Милен?

 

 

Журналистката Лияна Панделиева, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024