Бедствия

Полски ясновидец: Поляци, бягайте към България и Румъния!

Полски ясновидец: Поляци, бягайте към България и Румъния!

 

1525083037

 

 

 

„2020 г. ще бъде мрачна година за човечеството. Хората ще се страхуват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която ще отмине. В света ще настъпят истерия, безсилие, неадекватни действия спрямо пандемията“. Това пророкувал още през 2018 г. известният полски ясновидец Кшиштоф Яцковски.

 

 

Това разказва известната лечителка Зофия Шчербак, която живее и работи в София. Тя предупреждава хората, че вирусът не може да бъде победен със средствата на народната медицина, и всеки, който прави подобни опити, прости си губи времето, пише Лупа БГ.

 

 

22127a6f1ddd5e9d5becbfd87a403ce9

 

 

 

„Най-интересното обаче е, че ясновидецът отправя призив към поляците – бягайте към България и Румъния!“, споделя Зофия.

Самата тя смята, че може би всичко, което се случва, е подготовка за нещо, което тепърва ни предстои.

 

 

 

„Искам да припомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 г. е казал следното – „Човешката общност трябва да се възвърне към духовността, в противен случай светът ще погине в мъка и страдания“.

 

 

 

Какво още споделя народният лечител Зофия Шчербак специално за Lupa.bg, вижте в интервюто:

 

 

 

Зофия Шчербак е родена във Варшава, Полша, но живее и лекува болни у нас от близо 25 години. Известна е с това, че винаги провежда методите си на лечение под лекарски контрол и от години настоява за законово регулиране на отношенията между конвенционалната и народната медицина. Участник е в последните две комисии към МЗ относно промените в Закона за здравето и по-специално – за изменение в Наредба 6 относно алтернативните лечители.

 

 

 

-Зофия, освен че лекувате различни болести, вие сте известна и с тълкуването на неща от невидимия свят. Как ни връхлетя тази пандемия? Излязоха факти, че полякът Кшиштоф Яцковски още през 2018 предупреждава за надвисналата опасност?

 

 

 

 

-Да, действително известният полски ясновидец Яцковски много конкретно и ясно предсказа още през 2018, че настоящата 2020 г. ще бъде изключително тежка година. Визията на Яцковски представя опасен огромен взрив, който бързо ще се разпространи по целия свят и ще допринесе за много загуби, включително и човешки. Предупреждава за мрачна година за човечеството. Яцковски буквално предсказа, че хората ще се страхуват да дишат и ще се борят с вирус и пандемия, която ще отмине. В света ще настъпят истерия, безсилие, неадекватни действия спрямо пандемията.

 

 

 

 

Най-интересното обаче е, че ясновидецът отправя призив към поляците – Бягайте към България и Румъния!

 

 

Яцковски смята още, че светът постепенно ще ограничава ползването на пари, доближавайки се до банкиране на финансите, прилагайки по този начин контрол. Яцковски подчертава, че 2020 ще бъде страшна година, като предстоят много нещастия. Каквото и да се случи в света, няма определение за времето.

 

 

 

 

Освен това Яцковски набляга в прогнозите си и на Близкия Изток, сочейки Иран, Ирак, Израел и Ливан, като бъдещите горещи точки на света. Според него някои грешни военни действия на летище в Иран ще бъдат провокирани от Турция. Иран ще нападне с атомна бомба Израел, а Израел ще отговори със същата тежест. Ирак ще иска да запази своята независимост и там ще има революция, а САЩ няма да се намесва в проблемите на Ирак и ще се оттегли от каквото и да било вмешателство в Близкия Изток. Ливан като приятел на САЩ ще предприема други, различни действия от тези на Америка.

 

 

 

 

Светът ще се разтресе из основи, казва още К. Яцковски.

 

 

 

Той е известен още и с това, че в пряк телевизионен ефир през 2009 г. предрича, че Лех Качински няма да бъде следващ президент на Полша, въпреки смазващата му преднина пред други кандидати. На 10 април 2010 година президентът Качински заедно със съпругата си и част от политическия елит на Полша загива в самолетна катастрофа край Смоленск, а президент става неговият опонент Бронислав Коморовски.

 

 

 

 

-Преди време в качеството си на председател на Съюза на природолечителите обявихте, че коронавирусът не може да бъде излекуван със средства на народната медицина. Възможно ли е обаче да предпазим имунната си система с природни средства?

 

 

 

 

-Отново ще повторя – вирусът не може да се излекува със средства на народната медицина и ако някой прави подобни опити, той просто ще загуби време, докато започне адекватно да се лекува.

Един пример – ако наистина народната медицина лекуваше този вирус-мутант, в Китай – където от 5000 години съществува огромен опит за лечение на всякакви болести с нетрадиционни средства – хилядите лечители там вече щяха да са преборили епидемията.

 

 

 

На този етап силни стимулатори на имунната система са още чесънът, джинжифилът, лимоните… За силен имунитет препоръчително е да се правят отвари от лайка, шипки, риган, мащерка и други имуностимулатори от природата. Впрочем, самата Ванга препоръчва при слаб имунитет да се пие отвара от мащерка.

 

 

 

 

На всичко отгоре – в момента има много хора, които постят и така изчистват организма си от шлаки и отрови, но в същото време лишават организма си от важни минерали и съставки, които допълнително ни правят уязвими… Тъй че всеки трябва да решава за себе си как да организира менюто си за силен имунитет…

 

 

 

-Вие бяхте една от първите, които обявиха, че вирусът е плод на биологичен експеримент – още ли твърдите това?

-Конронавирусът, както вече казах в предишните ми изказвания, е изкуствено създаден вирус, на който човешката имунна система не може да противодейства, защото човешките антитела не го разпознават като жив организъм, произлязъл от естествената среда.

 

 

Предимството на хората към този етап от битката с тази пандемия е в това, че може да се противодейства на Covid 19 с висока температура в околната среда, висока лична и обща хигиена, както и  като се използват дезинфектанти на спиртна основа. Обяснението за тези методи е, че изкуствено създаденият вирус в лабораторна среда има изградена от белтъчини обвивка, която е подвластна на гореспоменатите средства, като към тях можем да добавим сухи и топли помещения (без влага и мухъл), светлина, просторни проветриви помещения, уреди излъчващи ултравиолетови лъчи, естествени слънчеви лъчи и киселинна среда, която разтваря белтъчната обвивка, изградена около вируса и тези прости предпазни средста го убиват. Препоръчвам да се пият също напитки със съдържание на хинин, като например Тоник, който има въздействие срещу Covid 19.

 

 

 

 

По мое усмотрение Covid 19 въздейства върху мозъчния ствол и впоследствие на белия дроб, сърце, бъбреци, полови органи. В мозъчния ствол се съдържат множество първични центрове отговорни за поддържане на жизнени функции, като: дишане, център за адаптиране на сърцето, регулира кръвно налягане, телесната температура, обмяна на вещества и въздейства на хипофизата. Мозъчният ствол също е концентрация на нервни центрове – една от структурите принадлежащи към централната нервна система.

 

 

 

Аз самата обаче съм озадачена от два факта, на които не мога да дам отговори, а само ще задам въпроси… Първият – никой до момента не е дал официална информация за произхода и начина на разпространение на вируса в глобален мащаб.

 

 

 

В света работят няколко десетки тайни служби, които ползват ресурси от милиарди долари, а може би и за трилиони, за придобиване на всякаква информация – как нито ЦРУ, нито ГРУ, нито МОСАД, абсолютно никоя не докладва на своето правителство източника на коронавируса. Към момента конспиративни теории за произхода на коронавируса – от заразяване чрез диви животни на пазара в Ухан – до версията, че космически вятър е стоварил тази зараза върху планетата.

 

 

 

 

-Защо нито едно правителство официално не отрече тези версии и не даде ясен, точен и категоричен отговор за произхода на пандемията?

 

 

 

-Единственият официален документ до този момент – идва от една страна, която обвинява друга страна… В прав текст и официално Техеран обвини САЩ на 13 март т.г., в навечерието на Персийската нова година, че Вашингтон е първоизточник на заразата. Да, но към днешна дата в САЩ бройката на заразените вече гони половин милион – кой болен мозък би си позволил да унищожава собствената си нация?

 

 

 

Вторият озадачаващ факт – всяка година се обявяват Нобелови лауреати за медицина . През 2018 г. нобелова награда получиха медици за развитието на антиракова терапия чрез инхибиране на отрицателната имунна регулация. През 2019 г. приза грабнаха американец и японец, които направиха откритие как клетките усещат и се приспособяват към наличието на кислород – все открития свързани с имунната система на човека.

 

 

 

 

Преди 60 години Нобелова награда е дадена за откритие, което акцентира върху функционирането на имунната система и различаването на свое от чуждо тяло в човешкия организъм.

 

 

 

Близо една трета от наградените от Нобеловия комитет медици работят върху имунната система на човек – как нито един лауреат от Стокхолм не излезе и не направи анализ на ситуацията с COVID-19?

 

 

 

 

Как нито един световноизвестен лекар, медик, биолог или Ноблов лауреат не успокои човечеството, че пандемията е преодолима – дори с риск да сгреши!?

 

 

 

 

 

-Вие определяте като много важна ролята на църквата в тази ситуация. Може ли да се направи паралел между действията на църквата в Полша и на църквата в България?

 

 

 

 

-Като лечител в разговори с пациентите си често наблягам и повтарям, че не трябва да сме подвластни на всеобщо тържествуващи истерии, поддържани от медиите, а трябва да изградим личен имунитет не само срещу Covid 19, а и срещу тези, които черпят дивиденти от нашия страх, обърканост и истерия и забогатяват, заставяйки останалите в невъзможност да се справят с изкуствено отгледан вирус.

 

 

 

 

Може би всичко което се случва, е подготовка за нещо, което тепърва ни предстои? Искам да припомня, че Папа Йоан Павел Втори още през 1989 г. е казал следното – „Човешката общност трябва да се възвърне към духовността, в противен случай светът ще погине в мъка и страдания“.

 

 

 

 

 

Какво правят Ватиканът и Католическата Църква в тези смутни времена за своите миряни? Ще степенувам нещата, които лично аз наблюдавам чрез Интернет в Полша и случващото се там. Там ежедневно се изпълняват литургии и молитви, водени от свещеници и отправени към миряните – молитва към Божието милосърдие – уповаване в Бога, опрощаване на греховете и измолване на милосърдие към човечеството.

 

 

 

 

Правят се духовни лекции, които траят седем дни по време на Великият пост, организирани за всички възрастови групи. Послания на духовните лекции се увенчават с изповед и приемане на причастие. Всеки петък по време на Великият пост, християните взимат участие в молитва, която отразява пътят на Христос към разпятието (Път към Разпятието).

 

 

 

 

Всеки ден в определен час Църквата отправя молитви до Богородица с цел получаване на благословия и покровителство от Божията майка. Молитвата съчетава: тайна на страдание, тайна на радост и тайна на светлина.

 

 

 

 

С участието на миряни и свещеник, водещ литургията, се изпращат послания до Богородица съгласно случващите се събития в личен аспект, държавен или от световен характер. Във връзка с пандемията във всяка литургия се изпращат молитви за опрощаване на греховете на света и изцеление на народи, както здравословно, така и духовно.

 

 

 

 

В Полша също има забрана за масово събиране в църквите, но католическото духовенство чрез средствата на масовото виртуално пространство – интернет (youtube, skype, facebook), радио и други осъществява контакт с миряните.  Свещеникът води литургични молитви посредством интернет в определени часове от църквата и по този начин се осъществява среща с християните. Църквата достига до всеки дом чрез телевизия, радио и интернет.

 

 

 

 

В тези трудни моменти на усамотяване, отчайване и безнадеждност свещениците, използвайки медиите, влизат в нашите домове и дават сили, подпомагат загубените души да намерят покой, смирение, смисъл и подкрепа. Човешките души се преобразяват още повече, като предстоящите Великденски празници карат всеки християнин да се замисли над духовните и морални ценности и колко сме безпомощни спрямо случващият се световен катаклизъм. Колкото и да доказваме и отричаме съществуването на сила свише, Господ ни доказва, че сме безпощадни един към друг и, че човечество се възползва от науката и нейните постижения срещу човека – нещо на което сме свидетели днес.

 

 

 

Колкото за България – тук бих се въздържала от коментар, защото в този труден момент, за съжаление, църквата е много далече от миряните. Тук само да вмъкна действията на Ватикана, а преценката я направете сами. На 27.03.2020г., Папа Франциск на площад Свети Петър, пред Разпятие Христово (реликва от 15 век, която помогна за отстраняване на черна пандемия в Италия през Средновековието) и икона на Богородица, се обърна за опрощаване на греховете на целия свят и спиране на зловещия корона вирус, благославяйки целия свят.

 

 

 

Полската агенция по печата информира, че 24 часа след молитвата на Папата (Urbi et Orbi) коронавирусът понижи своето действие и 925 италианци оздравяха.

 

 

 

Във Великата Събота (18 часа българско време) ще бъде трансформирано на целия свят поклонение на Папа Франциск пред Плащеницата, в която беше положен Христос, намираща се в Торино. Инициативата е свързана с пандемия коронавирус, съобщава Свещеник Cesare Nosiglia. Християните осъзнават сериозността на пандемията и заедно с духовен свят изпращат зов за смирение, опрощаване за грешни действия, извършени от човека към ближния и десетте Божи заповеди.

 

 

Лупа БГ

 

lupa.bg

Бедствия

More in Бедствия

78aaa19afc2740d0a59e37c1ad3c7195

Десетки градове са в снежен капан и без ток, до броени часове времето се обръща в цяла България

декември 16, 2023
преспи

Искахте снежна зима, на ви! 2 метра преспи, затрупани коли и блокирани камиони по пътя Варна – Добрич / СНИМКИ

ноември 20, 2023
бедствие

Десетки селища без ток, евакуация, спрени влакове и полети, на места обявиха бедствено положение /обзор/

ноември 19, 2023
meteobulgaria-izdade-oranjev-i-cherven-kod-za-vatar-dajd-i-snag-za-dnes-i-utre-2

Нов ураган удря България: MeteoBulgaria издаде оранжев и червен код за вятър, дъжд и сняг за днес и утре

ноември 18, 2023
big_371513359_660890432544238_3720139827038627469_n

Страшно бедствие! Смерч мина през село Лъвино, община Исперих и отнесе покривите на над 100 къщи / СНИМКИ

ноември 4, 2023
ezgif-4-8f341d01de

СНИМКИ на джипа на съдия Москова: Ужасът и последните секунди живот са били неописуеми

септември 15, 2023