Политика

Слави: Борисов е малко инфантилен. Когато се сърди, когато се кара, той смята, че винаги е прав

Слави: Борисов е малко инфантилен. Когато се сърди, когато се кара, той смята, че винаги е прав

 

big_112

Кадър: „Господари на ефира”, фейсбук

 

 

„Президентът и Борисов са различни. Бойко е малко инфантилен. Когато се сърди, когато се кара, той смята, че винаги е прав. Това е много опасно, особено когато си министър–председател.

 

 

Президентът го познавам, още когато беше шеф на ВВС. Тогава американците изказаха огромно уважение към него като летец. Това, че се карат, е малко банална история. Не ми харесва, че казват, че Радев е подкрепян от БСП. Той е избран от над 2 млн. българи. Бойко е ясен, всеки ден го виждаме с Мутафчийски, те са биз бизе.”

 

 

 

Това заяви Слави Трифонов в директно предаване на фейсбук страницата на „Господари на ефира“, в което отговаря на въпроси на потребители в социалната мрежа. Въпросите на Трифонов задава Маги Халваджиян.

 

 

„Какъвто и въпрос да му зададеш на Борисов, той си говори каквото си иска. Сега е г-н председателю. Ти що му викаш Бойко? Може би сте семейни приятели.”, попита Слави Халваджиян.

 

 

„Е, чак семейни, не сме.”, отговори Маги.

 

„Искал съм да се оженя, но за това трябват двама. Ще стане каквото има да става, ако има да стане да се оженя, ще се оженя.“

 

 

 

„Нямам стремеж за власт. Искам да реализирам решенията от нашия референдум. Над 2,5 млн. души подкрепиха нашата теза за мажоритарни избори, за електронно гласуване. Тези хора трябва да имат свои представители, които да се борят за техните каузи.

 

 

 

Не се чувствам освободител на народа. Човек, който се чувства освободител, или се е побъркал, или си слага маската на очите. Аз не искам да съм освободител или ръководител, а човек, който ще свърши работа.

 

 

 

Ще се кандидатирам на следващите избори, целта е да реализирам политически проект, което означава участие на следващите парламентарни избори. Това е целта и тя ще бъде изпълнена.”, отговори на други въпроси на потребители Слави Трифонов.

Политика

More in Политика

171172315952409

Посланикът на САЩ за разглобката на властта: Разочаровани сме, но не е наша работа да се месим в тези дискусии

март 29, 2024
big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024