ОБЩЕСТВО

Гражданин пусна донос и привика МВР срещу спешните лекари, ръкопляскали в памет на д-р Пандова

Гражданин пусна донос и привика МВР срещу спешните лекари, ръкопляскали в памет на д-р Пандова

phpzrgaoo_800x_

 

 

Има един човек, който живее отсреща, срещу Спешна помощ, непрекъснато пише странни, необосновани жалби.

 

И сигнали подава срещу нас. Докато се бяхме събрали, при това спазвайки всички разпоредби и седейки на разстояние един от друг, за да помълчим пред паметта на д-р Пандова и да я изпратим с аплодисменти, той подаде сигнал – за това, че има струпване на хора, съобщи пред bTV говорителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.

 

 

 

И разкара полицейски патрул, за да установи за какво става въпрос. Съжалявам, че го казвам, но чух коментари на колеги, които казаха: и затова ли си отиде д-р Пандова, за хора като този? – заяви Сунгарска.

 

 

 

Д-р Нели Пандова беше много слънчев човек, много лъчезарен. Ще я запомним с усмивката й, със себераздаването, с това, че беше безкрайно сърцат човек, обичаше работата си, обичаше пациентите, даваше всичко от себе си, даде и живота си за пациентите, обясни говорителят на столичната Спешна помощ.

 

 

 

 

След установяването на коронавирус д-р Пандова и нейният съпруг, който също е лекар в Спешна помощ в София, са поставени под карантина.

 

 

 

Понеже са лекари и знаят риска, затова те се отделиха, живееха на две отделни места. В един момент тя разви пневмония, влезе в болница, лекува се там, беше изписана след два отрицателни PCR теста. Писала е на колеги, че вече си е вкъщи, че се чувства по-добре, че диша малко по-спокойно, но за съжаление… – обясни Сунгарска.

Това, което и щабът сутринта изказа като притеснение, е че е възможно болестта да се върне – въпреки отрицателните тестове, и че тези антитела, които организмът развива, като че ли не са много сигурни, за да те предпазят по-нататък от зараза и от болест, каза още говорителят на столичната Спешна помощ.

 

 

Оф нюз, Би ти ви

loading...
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_8532123_128

Българино, твоята безотговорност и посредственост ще убият още лекари!

май 3, 2020
resize_on_the_fly.php

Заразата от гурбетчийския самолет от Нидерландия плъзна в цяла България, ето къде откриха болен от К-19

май 3, 2020
boko-kolazh-320x427

Борисов: Ако има успех ще бъдеме всичките щастливи, ако има загуба ще е само моя!

май 3, 2020
big_30_5

Данни към 17 часа на 3 май: Рекордно малък брой новозаразени с К-19 за деня, има и 1 починал

май 3, 2020
big_30_1

Слави: За премиера или си тулуп, или си мисирка. Аз явно съм от тулупите, щото спя до обЕд и му задавам неудобни въпроси

май 3, 2020
nedja

Недялко Йорданов: Грешка е, че спират брифингите! Нима епидемията е спряла? Ген. Мутафчийски успокоява хората, важно е да го виждаме на екран

май 3, 2020