СВЯТ

Корона до 29.05, криза до ноември’21: Удивителната прогноза от 22.08.2019 на 14-годишния Ананд

Корона до 29.05, криза до ноември’21: Удивителната прогноза от 22.08.2019 на 14-годишния Ананд

1590411005_9

 

 

На 22 август 2019 г. в своя канал в YouTube 14-годишният Абигя Ананд предсказа с удивителна точност епидемията от коронавирус, която ще доведе и нова глобална икономическа криза, пише 19 минути. 

 

 

За пандемията той сложи срок от ноември 2019 год., пик на 31 март 2020 г. и достигане на било през април 2020 г. На 29 май здравословно започваме да излизаме от трудния период и да управляваме процеса, предсказа още детето – чудо миналото лято в удивителното си астрологично тълкувание на хода на планетите. То разказа дори за невижданите мерки за дистанциране  във видеото. Според неговото тогавашно мнение това е карма – тоест, наказание, което сме заслужили с поведението си. Той също така смята още тогава, че гледането на телевизия в такива ситуации разболява повече – така предвиди и глобалната инфодемия, за която 19 минути неведнъж писа.

 

 

 

Също като интервюираната от нас кралица на българската астрология Мира Кунева, Ананд предупреждава за неприятното слънчево затъмнение на 21 юни. Според момчето дори не е желателно да излизаме от домовете си на тази дата.

 

 

 

 

Ананд се прочу официално още като 7-годишен, след като даде интервю в авторитетния Индиан Таймс през 2013 г. Оттогава той предсказва с невероятна точност цените на златото и среброто. Прогнозира и актуални теми за развитието на Индия.

 

 

Още миналия август той първи сравни съпротивата срещу идващия вирус с глобална война. Война между вируса и човечеството. И позна, че всички правителства ще се заемат с нея, което мнозина не вярваха.

 

Попитан как позна, че кулминацията, пикът ще бъде на 31 март, момчето казва, че това е много просто в астрологията. Марс се събира със Сатурн и Юпитер, а Луната – с  Раху.

 

Това е рядкост, тъй като Марс, Сатурн и Юпитер се считат за най-мощните  планети, тъй като са във външния пръстен на Слънчевата система. Следователно, когато са изравнени, властта им над Земята е огромна.

 

 

Луната с Раху също е мощно съединение, понеже Луната е свързана с водата, а Раху е комуникатор. 14-годишният астро-вундеркинд отбелязва, че преведено на езика на коронавируса, това е бил пикът, в който трябва да се внимава за социално дистанциране, поради разпространяването на заразата по капков път.

 

 

На 29 май планетарната ос, която обрисувахме, ще бъде счупена, което благоприятства лечението. Вирусът ще падне – възможно и до нулата.

 

 

Не по този начин обаче стоят нещата с икономиката. Там забавянето, както той определя срива на световното стопанство, ще завърши едва през ноември 2021 г. Удивително е, но тази прогноза на тийнейджъра от август миналата година идеално съвпада с данните, които изнася Кристалина Георгиева като шеф на МВФ.

 

 

19 минути

https://19min.bg/news/8/134046.html?page=2

 

СВЯТ

More in СВЯТ

ako-rusiia-specheli-voinata-evropa-726

Урсула фон дер Лайен с епохално откритие: Ако Русия спечели войната, Европа вече няма да е същата

април 24, 2024
бригади

Forbes: Две бригади на украинските въоръжени сили избягаха от Очеретино

април 24, 2024
тръмп-1

Грешка или не? Тръмп пред европейски лидери: Украйна е част от Русия

април 23, 2024
володин

След решението на САЩ за руските активи Русия има всички основания да конфискува западни активи

април 22, 2024
сакс

Милиардерът Дейвид Сакс: Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки новите 60 милиарда от САЩ

април 21, 2024
конгрес-сащ

Уолстрийт Джърнъл: Новата американска помощ едва ли ще промени кардинално положението на Украйна

април 21, 2024