ОБЩЕСТВО

Гражданин пусна донос и привика МВР срещу спешните лекари, ръкопляскали в памет на д-р Пандова

Гражданин пусна донос и привика МВР срещу спешните лекари, ръкопляскали в памет на д-р Пандова

phpzrgaoo_800x_

 

 

Има един човек, който живее отсреща, срещу Спешна помощ, непрекъснато пише странни, необосновани жалби.

 

И сигнали подава срещу нас. Докато се бяхме събрали, при това спазвайки всички разпоредби и седейки на разстояние един от друг, за да помълчим пред паметта на д-р Пандова и да я изпратим с аплодисменти, той подаде сигнал – за това, че има струпване на хора, съобщи пред bTV говорителят на столичната Спешна помощ Катя Сунгарска.

 

 

 

И разкара полицейски патрул, за да установи за какво става въпрос. Съжалявам, че го казвам, но чух коментари на колеги, които казаха: и затова ли си отиде д-р Пандова, за хора като този? – заяви Сунгарска.

 

 

 

Д-р Нели Пандова беше много слънчев човек, много лъчезарен. Ще я запомним с усмивката й, със себераздаването, с това, че беше безкрайно сърцат човек, обичаше работата си, обичаше пациентите, даваше всичко от себе си, даде и живота си за пациентите, обясни говорителят на столичната Спешна помощ.

 

 

 

 

След установяването на коронавирус д-р Пандова и нейният съпруг, който също е лекар в Спешна помощ в София, са поставени под карантина.

 

 

 

Понеже са лекари и знаят риска, затова те се отделиха, живееха на две отделни места. В един момент тя разви пневмония, влезе в болница, лекува се там, беше изписана след два отрицателни PCR теста. Писала е на колеги, че вече си е вкъщи, че се чувства по-добре, че диша малко по-спокойно, но за съжаление… – обясни Сунгарска.

Това, което и щабът сутринта изказа като притеснение, е че е възможно болестта да се върне – въпреки отрицателните тестове, и че тези антитела, които организмът развива, като че ли не са много сигурни, за да те предпазят по-нататък от зараза и от болест, каза още говорителят на столичната Спешна помощ.

 

 

Оф нюз, Би ти ви

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024