ОБЩЕСТВО

Жената на Боян Петров влезе в ада на COVID-19, разтърси мрежата с покъртителни разкрития! СНИМКИ

Жената на Боян Петров влезе в ада на COVID-19, разтърси мрежата с покъртителни разкрития! СНИМКИ

 

640_Screenshot_2020-05-03 Жената на Боян Петров сe показа от ада на COVID-19 Разтърси мрежата с покъртителни разкрития СНИМКИ

 

 

 

Жената на алпиниста Боян Петров, който изчезна безследно преди две години в Хималаите – Радослава Ненова, вече повече от месец доброволства в Александровска болница. Тя скочи смело, раздавайки се в битката с коронавируса. Докато изпълнява стриктно поставяните им задачи в Александровска, Ненова става свидетел на покъртителни случки в здравното заведение, където лекуват заболели от COVID-19.

 

 

 

Тя разказва някои от тях в социалната мрежа, където публикува и множество снимки. На един от фотосите доброволецът показа как лекар държи ръката на своя пациентка, за да не се страхува и добавя следното:

 

 

„Съвсем сама и уплашена в спешното отделение на Александровска болница… Ничий живот не е просто статистика. Никой не бива да бъде изоставян в най-тежките моменти. Никое добро не е напразно! Човек се разбира какъв е не във времето, а в ситуациите!“.

 

 

 

 

Към една от последните си снимки от болницата Ненова пише: „Всяка жена мечтае да се види в бяло“, казват всички… но имам усещането, че пак не съм разбрала правилно…“.

 

 

„Вътрешната красота е много важна, когато изглеждаш така. Доброволстваме в Спешното и се убеждавам, че и този път красотата няма да спаси света“, написа жената на Боян Петров към друг кадър от Александровска.

 

 

 

Последователите й в мрежата се трогват от историите, които разказва, и не спират да й свалят шапка за благородното дело.

 

 

„Страхотна си, респект кът това което правиш!“, „Браво, уникална си!“, са само част от коментарите към снимките на Ненова.

 

 

 

 

Блиц

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
милошев

Наш професор: Учените разработват метод за създаване на бебе от два мъжки индивида

април 16, 2024