ИНЦИДЕНТИ

Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари. Тачо е осъден на 5000 лв. гаранция и 2000 лв. адвокат. Ние сме просто истински хора и когато полудеем, полудяваме

Жени Калканджиева: Криза е и нямам и пари. Тачо е осъден на 5000 лв. гаранция и 2000 лв. адвокат. Ние сме просто истински хора и когато полудеем, полудяваме

Screenshot_14

 

 

 

 

„Да, от време на време ми идва да хвърля едно яйце. Нормално е. Криза е и нямам и пари. Тачо е осъден на 5000 лв. гаранция и 2000 лв. адвокат. Ние сме просто истински хора и когато полудеем, полудяваме”.

 

 

 

 

Това коментира пред NOVA телевизия носителката на титлата „Мис България 1995” и шефка на модна агенция  Жени Калканджиева.

 

 

 

На 6 май Калканджиева бе арестувана за „дребно хулиганство“, след съседски скандал в блока, в който живее и замери с яйце колата на съседи. Ден по-късно Калканджиева бе освободена. Делото на миската е отложено за 25 юни, за да бъдат разпитани още свидетели.

 

 

 

 

Две седмици по-рано мъжът на манекенката, Стефан Манов-Тачо, бе задържан и впоследствие пуснат под гаранция, след като нанесе побой над друг съсед от същия жилищен блок.

 

 

 

 

„Смятам, че едни хора искат да ме използват за пари. Изгоних мъжа ми. От две седмици го няма”, казва Калканджиева. „И се използват моите неща, за да ми вземат пари тези хора. Опитват се да го съдят за опит за убийство. А той въобще не се опитвал да убие абсолютно никой”.

 

 

 

 

Тя заявява, че скандалът е започнал след размяна на псувни между съседа и нейния мъж, който слязъл на улицата по чорапи. После Тачо ударил опонента си по носа.

Съседът от своя страна твърди, че са му нанесени множество удари по лицето и тялото.

 

 

 

 

„Ние не сме зли хора. Тачо се изнесе, какво искат повече. Това нормално ли е. Пред вашата входна врата, където живее детето ви, някой да накълца… имайте в предвид, че това не е накълцано за три секунди”, коментира Калканджиева повода за скандала, заради който бе арестувана – малки хартийки, пръснати пред прага на врата на жилището ѝ. Тя заподозряла съседите, че искат да ѝ направят магия.

 

 

 

 

„Около 19 часа Евгения слезе на нашия етаж. Изсипа нещо пред вратата – някакви хартийки, които са нарязани и впоследствие започна да блъска и да обижда”, разказва съседка на Калканджиева.

 

 

 

„Като излязохме, тя тръгна да удря мама. Почна да ни обижда. Почна да говори за баща ми, който почина преди 8 години”, посочва момичето от нападнатото от Калканджиева семейство.

 

 

 

„Извикахме полиция. Затворихме се долу в колата, да сме далече от нея. Викнахме линейка, защото на мама ѝ стана лошо”, добавя момичето.

То разказва, че често, късно през нощта от апартамента на Калканджиева се чуват скандали и силна музика. „Чува се в целия квартал”.

 

 

 

„Постоянно влизат хора в сградата, които не са ни познати. Скандалите са всеки ден. Горе хвърлят разни неща. Будят ни през нощта. Тя крещи по стълбите: „помощ, помощ!”

 

 

 

 

„Подписката я събрахме след жестокия и безскрупулен побой”, заявява друга съседка, чиито мъж е пребит от Тачо. Тя посочва, че 80% от живущите искат Калканджиева и семейството  да се изнесат.

 

Нова тв

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024