Коментари

Калина Паскалева: Интервюто с ген. Мутафчийски беше манипулативно, тя се държеше просташки

Калина Паскалева: Интервюто с ген. Мутафчийски беше манипулативно, тя се държеше просташки

 

 

intervyuto-gen-mutafchiiski-beshe-612

 

 

 

Пловдивската писателка и журналистка Калина Паскалева разбуни духовете в мрежата с пост по повод интервюто, което ген. Венцислав Мутафчийски даде пред Миролюба Бенатова.

 

 

 

„Бенатова беше използвала кадри за покритие с цел замазване на положението, но не се получи. И това е видно дори за всеки начинаещ репортер, монтирал дори една обикновена анкета“, посочи Калина Паскалева.

 

 

Ето какво още сподели тя по темата (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„ЯКО, ама ДРУГ ПЪТ

Гледах „интервюто” на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски, след гръмките заглавия от снощи в различни сайтове. Той си изпусна нервите, видно е.

 

 

 

Да помислим защо се стигна до това, без да се ангажирам да го защитавам :

 

 

1. Интервюто беше манипулативно монтирано, думите на генерала скачаха, картинката също – не веднъж. На няколко пъти Мутафчийски беше много запален в думите си, но не се разбра защо – липсваше първата част от коментара му.

 

 

2. Бенатова задаваше въпроси, свързани със сигнали, които не обясни как и къде е получила.

 

 

3. Бенатова се държеше нагло, просташки и с типичния й арогантен маниер, демонстриран години наред – казвам го и с оглед на личния си контакт с нея преди години в Академията по разследващата журналистика на 168 часа. Тогава опита да ме унижи пред всички студенти, но дори младежите бяха потресени от поведението й.

 

 

4. Ако целта й е била да разбере дали се изискват PCR тестове при влизане в болница, можеше да отиде в четвъртък сутринта на редовния брифинг, който НОЩ дава и да попита. Провокацията й беше явна, безспорно.

 

 

 

5. Не стана ясно какво са си казали Бенатова и ген. Мутафчийски преди финала, в която докторът си изпуска нервите и това доведе до обидни коментари за работата му в социалните мрежи.

 

 

 
С интерес бих гледала суровия материал на „интервюто”, защото при така излъченото видео остава убеждението, че Бенатова не е искала да извлече важна за обществото информация, а да злепостави ген. Мутафчийски.

 

 

 

Беше използвала кадри за покритие с цел замазване на положението, но не се получи. И това е видно дори за всеки начинаещ репортер, монтирал дори една обикновена анкета“.

 

 

Глас Бг, фейсбук

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024