Коментари

Пиар експериментът „Нов генерал за президент” приключи безславно. Борисов жертва всеки, който се допре до него

Пиар експериментът „Нов генерал за президент” приключи безславно. Борисов жертва всеки, който се допре до него

 

 

 

Bulgarian Prime Minister Boyko Borissov arrives for an EU summit at the European Council building in Brussels, Friday, Feb. 21, 2020. In a second day of meetings EU leaders will continue to discuss the bloc's budget to work out Europe's spending plans for the next seven years. (Ludovic Marin, Pool Photo via AP)

 

 

 

КОЙТО СЕ ДОБЛИЖИ ДО БОРИСОВ, ИЗГАРЯ

Пиар експериментът „Нов генерал за президент” приключи безславно.

 

 

 

Борисов има хардуерен проблем.

 

 

Хем много му се иска някой да засенчи популярността на Президента Радев, хем в случай, че нещо подобно започне да се случва, започва силно да се изнервя и накрая вижда в претендента заплаха за собствената си власт. И сам сваля от сцената куклите, които е качил. Без естествено дори да им остави достойнството да си тръгнат сами.

 

 

 

 

Още преди три седмици, когато ГМР реши брифингите да са в Министерски съвет, разбрах накъде отиват нещата и че скоро доктор Мутафчийски ще бъде пожертван на олтара на бойковото самолюбие и завист. Което и се случи днес. Дори не се появи за последен брифинг и да каже няколко последни думи на журналистите и хората.

 

 
Всъщност ГМР не оставя хората около него да дишат. Не ги оставя да имат самостоятелно мнение и да вземат решения. Всъщност НОЩ не вземаше решения. Те се вземаха от Борисов и то не въз основа на здравни показатели, а на политически. Всичко в неговите действия е подчинено само и единствено на политическото му оцеляване. И с което, признавам, се справя много добре. Това е единственият му талант.

 

 

 

От друга страна, Борисов видя, че тактиката му срещу Президента Радев не помага, дори още повече обединява привържениците му. Което пък силно го изнервя до там, че на въпроси за Президента не може дори смислено да отговори, а само сумти и мучи. Придобивайки красив морав оттенък на лицето.

 

 

 

Така че докторът беше пожертван. Това, че го направиха за смях за величието на ГМР, си е лично негова вина. Не могат да те употребят, ако сам не се съгласиш. И съвсем явно е, че има разминаване в позициите им – Мутафчийски явно смята, че е рано мерките да се отменят, докато ГМР, виждайки опасността за собственото си политическо оцеляване, е решил да заложи всичко на карта и да отменя мерките, въпреки по-високия брой заболели. Както казах многократно – логика няма и няма и да има. Само болно съзнание и нарцисизъм.

 

 

 

Днес феновете на ГМР разположиха палатки пред Президентството. Няколко палатки. С няколко фена на ГМР. Привържениците на генерал Радев принципно са хора, които работят и имат достатъчно неща, с които да се занимават, а да не висят в палатки по тротоарите. Нито пък охраната би ги допуснала да сложат такива пред зайчарника в Банкя. Но пък палатките на гербавите са на много удобно място. Не е лошо да си имат дежурни, да не стане някой сакатлък, та после да обвиняват Президента, че сини-зелени са си тръгнали оттам. Интересно ми е също, дари пик-ливата Ива, при липса на брифинг на НОЩ, ще свикне да дежури пред палатките и да плюе?

 

 

 

Борисов жертва всеки, който се допре до него. Цачева, Фидосова, Павлова, Цветанов…колко хора пожертва на олтара на собственото си его и нарцисизъм. При него благодарност, приятелство, почтеност – няма! И няма и да има. И затова, когато започне да пада, ще бъде съвсем сам. И никой няма да се пали заради него….достатъчно изгоряха.

 

 

*ГМР – Главна мутра на държавата

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024