Политика

Борисов не пие? Да, между 7 и 18 ч. После е на уиски и пури, любимото питие е „Ямазаки” от 340 лв. бутилката

Борисов не пие? Да, между 7 и 18 ч. После е на уиски и пури, любимото питие е „Ямазаки” от 340 лв. бутилката

бойкопиян-750x430

 

 

 

Преди дни социологът Кънчо Стойчев побърза да изчетка образа на Бойко Борисов със слугинския коментар, че „Борисов не е човек, който употребява алкохол”.

 

 

 

„Уточнението” на Кънчо дойде след излагацията със записа, изтекъл в интернет, в който очевадно пияният Бойко нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „тъпа кърджалийска пу*ка”.

 

 

 

Предизвикалият бурен смях слагачески жест обаче се оказа колкото комичен, толкова и неверен, докладва пред Narod.bg източник от управляващата партия.

 


Питие като за всеки ден…

 

 

 

 

Оказа се, че министър-председателят не пие между 7 и 18 ч., след това задължително си налива уиски. Ежедневното питие на ген.-лейтенант инженер д-р Бойко Борисов е 12-годишно „Кардю” (Cardhu 12 Year Old) за „скромните” 90 лева, което често споделя с най-близките си, сред които Владислав Горанов и Томислав Дончев, издаде източникът на Narod.bg в ГЕРБ, имал честта да ходи на гости на премиера в Банкя.

 

 

 

уиски

 

 

Японската класика от 340 лв. бутилката е за по-тържествени поводи

Отново 12-годишно уиски, но този път японското „Ямазаки” (Yamazaki 12 Year Old) си налива в чашата Борисов при по-специални поводи. Цената също е специална – 340 лева бутилката, почти колкото една средна пенсия у нас, която е около 400 лв.

 

 

 

 

 

Както подобава, чашата с елитно питие Бойко гарнира с пура „от големите”, каквато му е подарявал и нарочения за жертва бизнесмен Васил Божков.

 

 

 


Снимката на пура с образа на Борисов бе пусната от Васил Божков

 

 

 

 

 

Според опозицията в ГЕРБ провлаченият глас на Борисов, който чуваме от уличаващото аудио, може да не е заради прекаляване с „Ямазаки” за 340 „кинта”, а от употреба на скъпи упойващи вещества, каквато клюка върви от години, обясни информаторът на Narod.bg.

 

 

 

Иначе преди дни министър-председателят за пореден пък подчерта, че не употребява алкохол. Изобщо – нито капка…

 

 

 

Причината за това бил много лош спомен от младежките му години, свързан с вино. Ето как самият той обясни неприязънта си към спиртните напитки:

 

 

 

„Много пъти съм казвал, че няма човек, който да каже, че е пил с мен. Единственият случай, когато се напих бях на 19 години. Преди това не бях близвал алкохол.

 

 

 

 

Пиеха вино от една голяма туба – 20 литра. Казаха ми: „Брато Борисов, ела да пиеш“. Аз не бях пил, ама знаех, че е срамно да не си пияч. Страх ме беше, но ми сипаха една голяма чаша вино. Бях уморен, ама пих от това вино.

 

 

 

И пия, пия виното, то като лимонада. Не усещам нищо. Чакам да съм се напил, не съм. Викам сипи още. Сипват, а аз – жаден. И отивам да си просна кимоното в банята. Прехвърлих го на една тел и гледам огледалото идва към мен. Едва излязох. Лягам си и изведнъж като ми се завъртя всичко живо и като започнах да повръщам. Отрових се. От тогава никога не съм бил пиян“, развесели „мисирките” баш баканинът на България в типичния си стил.

 

Снимка: clubz.bg

 

Източник: Narod.bg

narod.bg

loading...
Политика

More in Политика

menda_stoqnova2_bgnes

Менда Стоянова атакува Божков: Няма как шаржове и клипчета да доведат до политическа криза

юни 16, 2020
big_222ae8

Румен Йончев за записа: Гласовият анализ е категоричен. Хората може да се идентифицират еднозначно по него

юни 16, 2020
big_2222e6

Захариева: Много съм изненадана, не очаквах такива опашки на българо-гръцката граница

юни 16, 2020
николина-ангелкова-3-1280x902

Ангелкова: Летният сезон може да продължи до края на октомври

юни 16, 2020
articles__2b926c6c4d18aa0be2098e73c395d8c6

Кънчо Стойчев: Записът е от частното пространство на Борисов. Вкъщи всеки може да говори както иска

юни 16, 2020
big_1387

Александър Маринов: Управляващите няма да спечелят следващите избори, тръгват си скоро

юни 16, 2020