Коментари

Всички предполагаме, че Борисов – гол в спалнята си – е сниман от жена. Само Биков предполага, че е от Цветанов

Всички предполагаме, че Борисов – гол в спалнята си – е сниман от жена. Само Биков предполага, че е от Цветанов

 

bogomil-bonev-678x381

 

 

Една от най-достоверно звучащите версии за „голата снимка“ на премиера е, че в основата стои жена.. Каква точно – вижте няколко мнения по въпроса:

 

 

 

Всички ние предполагаме, че Борисов – гол в спалнята си – е сниман от жена.
Само Биков предполага, че е от Цветанов.

Богомил Бонев

 

 

спинка-750x430

 

 

 

 

А ето какво пише сайтът Narod.bg:

 

Читател на Narod.bg от спецдирекцията за охрана на властта обаче контрира с неочаквано признание и направи на пух и прах манипулациите на министър-председателя.

 

„Бойко Борисов ни е забранил да влизаме в спалнята му, когато при него има жена. Няма да коментирам колко често се случва това, важното е, че няма как наш служител да е заснел спящия премиер. Снимките очевадно са направени от жена, която е получила достъп до личното пространство на охранявания. Обвиненията към НСО не са мъжка постъпка”, отсече държавният охранител на висок пост в НСО.

 

 

 

 

Тихомир Чергов пък коментира в мрежата:

 

Чета някакви неща как това било „личния живот на Борисов“, колко било непочтено да бъде сниман човек докато спи и т.н. Нека се опитам да обясня какво точно се е случило, за да имаме тези снимки, защото ми се струва, че повечето хора не са наясно и си мислят, че верно са го снимали от службите със скрити камери.
А и да кажа защо мисля, че Бойко би трябвало веднага да си подаде оставката заради кадрите от вчера.

 

 

 

Тези снимки са направени от к*рва. Или нека бъда по-„дискретен“ – от компаньонка, от ескорт. Имайки предвид кой е клиентът, става дума със сигурност за елитен ескорт от специалните бизнесменски каталози, които се разпространяват апокрифно из родния финансов и политически елит. В тези каталози са моделки, миски, фолк певици, плеймейтки и т.н. Цените на момиче са няколко хиляди лева на нощ, което обяснява и дебелите пачки в нощното шкафче до спящия Бойко. Имайки предвид дебелината на пачките, вероятно премиерът ни си е поръчал повече от едно момиче, спретнал си е оргийка, а като нищо в поръчката да влиза и кокаин за всички участници.

 

 

 

 

Тия елитни ескортки си имат разбира се покровители. Никой няма да остави някакви момиченца да прибират нерегламентирано хиляди левове на нощ, без да се отчитат на някого. Имайки предвид нивото на клиентелата, хората, които ръководят този бизнес не са обикновени мутри, а много сериозни играчи. Точно тези играчи вербуват някои от момичетата и им поръчват да събират такива компромати за определени клиенти – политици, бизнесмени, журналисти и т.н. Вероятно си имат цял каталог с такива компромати за различни „елитни“ мъже, които да използват, ако се наложи да притиснат за нещо въпросния човек, или ако някой друг иска да го притисне и има готовност да закупи компромата.

 

 

 

 

Та това се е случило накратко. Бойко си е викнал к*рви, напил се е, дрогирал се е с тях, но някоя от тях го е снимала и е предала компромата за колекцията на шефа си. И вчера просто е настъпил моментът да се използва този компромат. В едно 80% от държавите от ЕС премиерът/президентът ще бъде принуден моментално да си подаде оставка, ако се докаже, че е ходил на проститутки. Аз лично не го бих съдил толкова строго Бойко за това – сингъл е, зает е, не е първа младост. Но е факт, че в поне 4 от 5 европейски държави самият факт, че е бил с проститутки, е достатъчен повод за оставка.

 

 

 

 

 

В крайна сметка, когато си лидер на държава, трябва да си достатъчно дискретен, за да си прикриваш дребните пороци (к*рвалък, хазарт, алкохолизъм и т.н.). Не е никак добре цялата страна да научи, че си бил на к*рви, да те види да повръщаш пиян, или да разбере, че си заложил 10 бона на обръщалка на Славия.

 

 

 

Това, което мен лично най-истински ме възмущава в тази история и го смятам за категоричен повод за оставка, е ТЪПАТА НЕМЪРЛИВОСТ НА БОЙКО, КОЯТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. Тоя идиот се оставя с такава лекота и глупост разни сенчести бизнесмени да събират компромати срещу него и да го поставят в зависимости от тях. Става дума за премиера на България. Няма да се учудя, ако пиян-залян и дрогиран разказва държавни тайни на компаньонките. Такъв безотговорен и немарлив човек е опасен за националната сигурност.

 

 

 

 

Втората причина е, че тези снимки на Бойко неминуемо ще придобият международна популярност и ще се превърнат в „меме“. Стотици хиляди чужденци, предимно млади хора, ще се смеят на мемето със спящия гол премиер, пистолета, пачките и кюлчетата злато на нощното шкафче. На тия хора ще им се запамети в съзнанието точно тази асоциация с България и българите. Същите хора ще бъдат потенциални туристи, инвеститори, колеги и началници на работещи в чужбина българи. Това са моралните щети, които Борисов нанася на имиджа на държавата.

 

 

 

П.П. Фидел Кастро е известно, че е бил страшен любовчия и е спал с хиляди жени, много от които чужденки. Доколкото се знае, отношенията им не са били „клиент-проститутка“, а „любовник-любовница“. Не им е плащал, а им е правил подаръци. ЦРУ е пробвало какви ли не начини, за да го уязви, пробие или дори убие. И след хиляди любовници не е излезнал един компромат срещу него. Щото е имал акъл и не е бил безотговорен мърльо.

 

Източници: фейсбук, Narod.bg

loading...
Коментари

More in Коментари

big_Image_8233425_1261eb

Атанасова се опитва да оригиналничи с каламбур по Смирненски: Ах, летете, ескаДРОНИ! Той управлява дрон

юни 18, 2020
шкафче

Това в гадното чекмедженце са вашите пари, уважаеми, не на спящата невинност

юни 18, 2020
1592406334_0

Борисов не се сети да целуне и Горанов. Нищо, следващият път

юни 18, 2020
bacca950845749b5a8084ae2a5b577d2

Бенатова: Ваши ли са парите в шкафчето от снимките, г-н Борисов?

юни 17, 2020
b3bf141fa79f4c77b1492aa8ad396a42

Карбовски за премиера: Хубав брифинг! Виновни са тия, които ръкопляскат

юни 17, 2020
borrisov_bgnes

Фейсбук ”завря” заради новите скандални снимки, свързани с премиера

юни 17, 2020