Политика

Бабикян: Някак е много озадачаващо, че когато става дума за Борисов, той обикновено е невинен

Бабикян: Някак е много озадачаващо, че когато става дума за Борисов, той обикновено е невинен

big_4456

 

 

 

Борисов каза, пазете се, иначе ще пратя онези лампи, ето тя светна, ама пред тях, кой да дойде сега. Някак е много озадачаващо, че когато става дума за него, той обикновено е невинен, цялата партия се тълпи зад гърба му, поти се зад гърба му, приплясква зад гърба му.

 

 

Някаква гръцка трагедия, на талази вървяха зад него, уплътняваха неговия гръб, а той като Данко със сърцето си напред.

 

 

 

Изключителен драматизъм в тази сцена, част от тях гледаха в земята, други се подхилкваха, трети се побутваха като в един немирен клас. Само една бе целуната по главата, за да не се разсърди мъжа й, коментира компроматите срещу премиера и медийните му изяви след това специалистът по политически маркетинг и пиар Арман Бабикян в „Студио Хъ” по Телевизия 7/8.

 

 

Ето как продължи Бабикян:

 

 

 

„Това е изключително унижение и за нас, ние плащаме това с нашите данъци, ние търпим това. Те са прегазили достойнството си, но са сметнали срещу какво – срещу толкова лева, срещу рушвети, срещу служебни шофьори, срещу такъв пост да имат някаква сметка. А ние мълчим, но така няма как да стане. Не съм съгласен, поне аз, да се мълчи, да се изчаква, да видим колко любезни лъжи ще слушаме една след друга.

 

 

Със сигурност конфликтът Борисов – Божков не в полза на г-н Борисов, каза Арман Бабикян.

 

 

 

Един уважаван господин с каскет, срещу който имаше протести и контрапротести, този господин удря един олигарх, примерно г-н Стайков или пък едър хотелиер от Пловдив, или пък братя Бобокови, или пък г-н Черепната кутия и т.н. Удар след удар, след удар, след удар, а рикошетът не е към подателя на писмото, а към Борисов. Ударите идват от прокуратурата, а рикошета не е към прокуратурата. Просто тройна схема, не ми прилича на случайност, прекалено много станаха подред случайностите., допълни Бабикян.

 

 

 

 

И г-н Борисов, не знам точно как си представя, че ще му се получи. Но той играе футбол с „Бистришките тигри”, а другият играе шах. Има голяма разлика в нивата, без да предпочитам единия или другия. Големият проблем в България би бил, ако сменим един олигарх с друг и остане същата схема, същата куполна триада, като в мафиотски източен филм. Какво ме интересува, че не е този, ами онзи. Не било Г-13, ами Г-5 или Г двама или Г трима. Все ми е едно как се казва, резултатът ще е все този., каза още Арман Бабикян.

 

 

 

Премиерът се самоопроверга, добре че там беше репортер на БТВ и Поли Паунова, останалото беше хора на мисирките.

 

 

Той лъжеше и преди, наричаше бидончета реакторите. Първо струваха 3,5, после 7, после 10 милиарда, ама евро. Сега пак лъжат, но пуска подчинената си Теменужка да лъже, обяснявайки за консорциум между французи, американци и руснаци. Нека Теменужка да цъфне в лехата и да обясни какво е това консорциум – двама, които ще вземат и един, който смята да дава. Но ние като не му гарантираме цената на тока и няма държавни гаранции, защо да идва този някой.

 

 

 

Борисов ще ни спасява, ще трепе вируса. Трепеше снежинките като кмет, щеше да ги лови във въздуха, та с един вирус няма да се справи. Той е геостратег, той прокарва тръбопроводи, а всички останали сме зли. Изброи президента, Мая Манолова, всички всички тези хора бяха изброени като врагове, за тези хубави работи, които прави…”

 

7/8

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024